ŽŪM PARAMA SUNGAILIŠKIŲ KAIMO BENDRUOMENEI
2016 m. gruodžio 15 d.

Sungailiškių kaimo bendruomenė baigė įgyvendinti projektą ,,Viešųjų erdvių sutvarkymas ir lauko treniruoklių aikštelės įrengimas”. Lėšas projekto įgyvendinimui skyrė Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija. Sutvarkyta dar viena aktyvaus poilsio zonos erdvė. 

Nagingi bendruomenės vyrai pagamino ir pastatė suoliukus, nušienavo žolę ir paruošė aikštelę treniruoklių montavimui. Nupirkti ir sumontuoti septyni lauko treniruokliai, taip sudarant sąlygas įvairesniam laisvalaikio ir aktyvaus užimtumo skatinimui ne tik paaugliams ir jaunimui, bet ir vyresnio amžiaus žmonėms. Taip pat įsigytas vejos priežiūros traktorius ir krūmapjovė, kurie bus naudojami ne tik naujai įrengtos aikštelės, bet ir kitų bendruomenės erdvių priežiūrai.

Prie šio projekto įgyvendinimo finansine parama prisidėjo Tauragės rajono savivaldybė. Nuoširdžiai dėkojame visiems prisidėjusiems prie šio projekto įgyvendinimo ir tikimės, kad bendruomenės nariams ir visiems gyventojams yra sudarytos puikios sąlygos aktyviai ir turiningai leisti laisvalaikį, nepamirštant tausoti ir saugoti šį turtą.

Sungailiškių kaimo bendruomenės informacija

 

Nuotraukos R. Liorančienės

  

 

Galerija