SARTININKUOSE -TRADICINĖ KREPŠINIO ŠVENTĖ
2017 m. rugpjūčio 28 d.

Kaip ir kasmet, artėjant naujiems mokslo metams, Sartininkuose įvyko oranžinio kamuolio šventė. Aktyvus ir sportuojantis jaunimas susirinko išbandyti savo jėgas metimų nuo baudų ir tritaškio linijos, bei 3 prieš 3 konkursuose. Žiūrovai ir vaikai sudalyvavo edukaciniame užsiėmime piešime ant akmenėlių. Fantazija liejosi laisvai- akmenukai tapo raunonomis širdelėmis, trispalve, pasakiškomis gėlėmis, miško medžiais grybų apsuptį, naktiniu žvaigždėtu dangumi... 

Šiemet ypatinga sėkmė lydėjo pagėgiškį Joną Popendikį. Jis laimėjo abu konkursus – baudų metimo ir nuo tritaškių linijos. Vaikų konkursą, metimą nuo baudų lininjos, laimėjo sartininkiškis Eimanas Bacius. Krepšinio konkursą 3 prieš 3 laimėjo komanda iš Žygaičių, įmantriu pavadinimu, "Panabagybė".

Po varžytuvių visi susėdo prie stalų pasistiprinti, o vėliau lauko ekrane stebėti ir palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinę kovoje prieš Ispanus. 

Puikus bendrystės jausmas ir sportinis azartas buvo šios šventės palydovai. Nuoširdžai dėkojame Tauragės raj. savivaldybei už paramą.

Bendruomenės pirmininkė S.Musvydienė

 

 

Galerija