ADVENTINIS PADĖKOS VAKARAS „DĖKOJAME JUMS“
2017 m. gruodžio 05 d.

Artėja Advento metas. Laikas, kupinas laukimo, kviečiantis į rimtį ir susikaupimą, primenantis, kad žmogus gyvas tik veikloje. Ir tik per tikėjimą, nuolat judėdamas ir gerus darbus darydamas, gali pajusti pilnatvę...

Tauragės rajono vietos veiklos grupė (VVG) tęsdama tradiciją jau aštuntą kartą į Mažonų bendruomenės namus gruodžio 1 d. 19 val. sukvietė bendruomenininkus, VVG narius, partnerius ir rėmėjus, į adventinį padėkos vakarą. 

Sveikindama visus, taip gausiai susirinkusius, VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė dėkojo už bendrą darbą, partnerystę, paramą, meilę savo kraštui, parodytą atsakomybę, geras idėjas. Kvietė dalintis šiluma, gerumu, šypsena, apgaubti artimą meile, pasirūpinti vienišais bendruomenės nariais. Linkėjo susirinkusiems ir jų šeimos nariams ramių Šv. Kalėdų, geros sveikatos, darnos, atjautos, svajonių išsipildymo.

Nuoširdaus bendravimo ir kantrybės, prasmingų darbų ir gražių švenčių linkėjo LR Seimo narė Aušrinė Norkienė, Savivaldybės mero pavaduotoja Virginija Eičienė, Mero patarėjas Dovydas Kaminskas, savivaldybės tarybos narė Iveta Skurvydienė, Mažonų seniūnas Jonas Samoška, Pagramančio klebonas Vaidotas Vitė, bendruomenių pirmininkai ir kiti svečiai.

Dovana visiems - profesionalios muzikos koncertas. Vargonininkė Živilė Survilaitė (fortepionas), smuikininkė Daiva Gudalevičiūtė (altas), Vytenis Gurskis (fleita), atliko W.A. Mozart, L. van Beethoveno, A. Piazzollos kūrinius. Intarpuose tarp kūrinių Vytauto Mačernio eiles skaitė Rasa Didorienė.

Po koncerto ir padėkos žodžių VVG pirmininkė pakvietė visus prie adventinio vaišių stalo pabendrauti, pasidalinti nuveiktais darbais, įspūdžiais ir gera nuotaika.

VVG dėkinga rajono savivaldybės administracijai ir Merui, bei Tauragės kredito unijai už finansinę paramą be kurios nebūtų įvykęs šis gražus renginys.

 

VVG informacija

Galerija