ŠIMTMEČIO AKIMIRKOS PAGRAMANTYJE
2018 m. spalio 01 d.

„Gerumas žmogui, tai kaip saulė,

Kaip oras, kaip vanduo, kaip duona..

Labai jo reikia mums visiems,

Kad jį galėtume dalinti

Ir artimiems, ir svetimiems…“

Lapkričio 9 dieną Pagramančio bendruomenės centras „Gramančia“ surengė iškilmingą padėkos vakarą. Prasmingais žodžiais prasidėjo šventinis vakaras „Šimtmečio akimirkos“, kurį vedė Laura ir Nojus. Į renginį atvyko garbių svečių, tai: Tauragės savivaldybės mero pavaduotoja V. Eičienė ir administracijos direktoriaus pavaduotojas V. Navickas, Pagramančio parapijos klebonas V. Petrauskas. Gražių padėkos žodžių mūsų bendruomenei negailėjo ne tik svečiai, bet ir pagramantiškiai bendruomenės nariai, tai Tarybos narys Pranas Petrošius, Mažonų seniūnas Jonas Samoška, Darius Petrošius.

Bendruomenės pirmininkė R. Stružeckienė, pasveikino susirinkusius ir padėkojo visiems už paramą, pagalbą, pagarbą, buvimą kartu, idėjų palaikymą, bei iniciatyvas. Skaidrių pagalba pasidžiaugėme nuveiktais darbais ir prisiminėme visų metų renginius, bei įvykius. Sveikinimo žodžius tarėme, gimusiems šimtmečio mažyliams, metų jubiliatams. Kilnių, darbščių žmonių bendruomenėje išties nemažai. Ištartas paprastas, bet nuoširdus „Ačiū“ - tai padėka, kurią vainikavo tauragiškių Kamilės ir Igno padovanotos svajingos dainos.

Šiemet pirmą kartą, padėkos vakaro metu, paskelbėme nominantus. Pirmai pradžiai jų tik trys ir „patiems pačiausiems“. Pirma nominacija „Už paramą ir bendradarbiavimą“ įteikta mūsų pagrindiniams rėmėjams Tauragės rajono savivaldybei. Antra nominacija „Už nuolatinį skatinimą tobulėti“ – Tauragės VVG pirmininkei Nijolei Tirevičienei. Trečia nominacija „Metų bendruomenės gaspadoriui“ bendruomenės nariui, Mažonų seniūnui Jonui Samoškai. Labai svarbu darbštumas, nuoširdumas, atjauta, ir meilė aplinkiniams. Tai savybės, kuriomis trykšta mūsų nominantai. Šias gražias nominacijas lydėjo elegantiškieji šokėjai Gintarė ir Domas iš Šilutės, sportinių šokių klubo „Kubana“. Taip pat paskelbėme galimas nominacijas kitiems metams, tikimės kad jų bus kur kas daugiau. 

Gerumo vakaras tęsėsi toliau... Vieni sėdėdami šnekučiavosi, klausėsi dainų, kurias atliko Rasa Levickaitė - Šerpytienė su grupe, kiti sukosi šokio sūkuryje. Vakaras baigėsi, tačiau liko neišdildomi įspūdžiai iš renginio ir nuoširdi padėka. Dar kartą neišmatuojamas ir iš visos širdies „Ačiū Jums“ visiems. 

Išeina metai, tik pėdos lieka tarsi prasmingi būties ženklai. Ir vėl gyvenimą pradėsime nuo sausio, nuo VILTIES, TIKĖJIMO, ATLAIDUMO, SVAJONĖS. Gražių, sveikų, laimingų ateinančių metų, o svarbiausia šiltų ir jaukių artėjančių švenčių!

Pagramančio bendruomenės centro „Gramančia“ informacija

Galerija