PADĖKOS VAKARĄ LOMIUOSE SUŽIBO ŽALIASKARĖ
2018 m. gruodžio 17 d.

Pilnutėlėje kultūros namų salėje įvyko vietos bendruomenės padėkos vakaras. Tylos minute buvo pagerbti į amžinybę išėję bendruomenės nariai. Metų veiklą, įgyvendintus projektus ir jų naudą bendruomenei apžvelgė bendruomenės pirmininkė Elena Bazinienė. Didelė grupė bendruomenės narių nusipelnė padėkos už veiklą visų labui.  

Buvo įteiktos dovanėlės, pasveikinti jubiliatai. Padėkos nusipelnė kultūros namų vokalinio ansamblio dalyvės, kurių gretos vis gausėja. Šiandien žmogui pats brangiausias laikas. Aktyviausieji bendruomenės nariai dirba įstaigose, mokyklose, firmose, o po darbų skuba į repeticijas, aktyvo pasitarimus. Pirmininkė dėkojo dirbantiems Lomių gyventojams už dviejų procentų paramą. Pasirodė kultūros namų vokalinis ansamblis (vadovė Ema Pavalkytė). Šventę gražiomis dainomis paįvairino Kunigiškių vokalinio ansamblio “Miražas”(vadovė R. Jakienė) dainuojamos dainos.

Šventėje netrūko svečių sveikinimų ir linkėjimų. Tauragės rajono mero pavaduotoja V. Eičienė pasidžiaugė lomiškių pasiekimais. Tarybos narė Rita Grigalienė linkėjo ir toliau susiklausymo tarp institucijų sprendžiant kaimo problemas. Kunigas Karolis Skausmenis dėkojo už pakvietimą į renginį ir džiaugėsi šventės dalyvių gausa, linkėjo gražių švenčių ne tik kūnui, bet ir dvasiai. Seniūnas Jonas Samoška atvežė ir įteikė seniūnijos padėką Gintarei Vasiliauskienei už savanorystę, darbą su dienos centro vaikais, už socialinę vaiklą, džiaugėsi Lomių bendruomenės veikla. Po kalbų, sveikinimų, linkėjimų vakaro dalyviai skubėjo į lauką įžiebti eglutę. Tviskančios šviesomis pasirodė Kalėdų Senelio ir Snieguolės ištaikingos rogės. Tuoj sužibo žaliaskarė, Senelis dalijo saldainius, kvietė visus į ratelį. Sutvisko žaliaskarė vaivorykštės spalvomis!

Padėkos vakaro šventė toliau tęsėsi bendruomenės namuose prie suneštinių vaišių stalo. Lomiškiai su svečiais bendravo, dalijosi įspūdžiais, linksminosi. 

Bendruomenės informacija

Nuotrauka Nerijaus Žiurkaus

Galerija