DEŠIMTASIS ADVENTINIS PADĖKOS VAKARAS
2019 m. gruodžio 16 d.

Tauragės rajono vietos veiklos grupė tęsdama tradiciją jau dešimtą kartą į Mažonų bendruomenės namus gruodžio 11 d. vakarą sukvietė bendruomenininkus, VVG narius, partnerius ir rėmėjus, į adventinį padėkos vakarą.

Sveikindama visus, VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė dėkojo už bendrą darbą, partnerystę, paramą ir geras idėjas. Artėjančių Švenčių metu kvietė dalintis šiluma, gerumu, šypsena, apgaubti meile savo artimus, geros sveikatos, darnos, atjautos, svajonių išsipildymo. Nuoširdaus bendravimo ir kantrybės, prasmingų darbų ir gražių švenčių palinkėjo Savivaldybės mero pavaduotoja Virginija Eičienė, Mažonų seniūnas Jonas Samoška, bendruomenių pirmininkai ir kiti svečiai.

Dovana visiems - Čiurlionio kvarteto ir akordeonisto Tado Motiečiaus nuostabus koncertas.

Po koncerto ir padėkos žodžių VVG pirmininkė pakvietė visus prie adventinio vaišių stalo pabendrauti, pasidalinti nuveiktais darbais, įspūdžiais ir gera nuotaika.

Renginį rėmė Tauragės r. savivaldybė ir Tauragės kredito unija. Tauragės r. VVG dėkoja Mažonų bendruomenei ir kultūros namams už puikią Kalėdinę nuotaiką suteikusį salės dekoravimą bei stalo serviravimą. Taip pat Kęsčių bendruomenei "Elbenta" už užkandėles.

Tauragės r. VVG informacja

Galerija