KALĖDŲ SENELIS APLANKĖ IR ŠAKVIETIŠKIUS
2010 m. gruodžio 18 d.

Jau antrus metus Šakviečio kaimo bendruomenė puošia ir įžiebia kalėdinę eglę, kurią iš nuosavo miško dovanoja N. Gaižauskas.

Šiemet mūsų eglutė buvo dar gražesnė , puošnesnė ir spalvingesnė, nes už skirtas lėšas pirmininkas nupirko girliandų ir žaisliukų.

Tad šaltą gruodžio 18– osios vakarą Šakviečio bendruomenės nariai su vaikučiais rinkosi mokyklos kiemelyje, puošė eglę ir ją įžiebė, kad Kalėdų senelis rastų kelią pas mažuosius. Visi nekantriai laukė senelio ir smalsavo iš kurios pusės jis pasirodys. Tamsoje iš už medžių pasirodęs Senelis nudžiugino netik vaikučius, bet ir suaugusius. Mažieji deklamavo eiles, šoko ir dainavo. Visiems buvo labai smagu. Išlydėję senelį visi susėdo prie kavos puodelio, aptarė jau nuveiktus darbus, dar labiau susitelkė ateities darbams, šiltai pabendravę išsiskirstė.

Sekmadienio popietę Kalėdų senelis aplankė neįgalius, vienišus ir sergančius senelius. Seneliai buvo giliai sujaudinti tokio vizito. Paprašyti padeklamuoti eilėraštį ar padainuoti dainelę jie jaudinosi, kai kurie net apsiverkė.

Kalėdų senelis visiems palinkėjo ramių Kūčių ir gražių Šv. Kalėdų

 

Galerija