VISI KARTU PO STRAGUTĖS SPARNU
2024 m. rugpjūčio 31 d.

Stragutės kaimo bendruomenė įgyvendino projektą “Visi kartu po Stragutės sparnu“ pagal „Tauragės rajono vietos veiklos grupės 2016-2023 metų vietos plėtros strategijos“ VPS priemonę „Parama kaimo gyventojų aktyvumo ir pilietiškumo skatinimui, bendrų iniciatyvų rėmimui“ Nr. LEADER-9.2-SAVA-6. Įgyvendinant projektą pravestas tradicinis renginys “Visi kartu po Stragutės sparnu“. Bendra projekto vertė - 4200 Eur. Prie projekto įgyvendinimo prisidėjo ir Tauragės rajono savivaldybės administracija.

Tradicinio renginio dalyvių gausa pranoko lūkesčius. Savaitgalį po Stragutės sparnu glaudėsi ir šiemet gimusieji, ir naujakuriai, ir seneliai, ir tėvai, ir parvykę iš svetur, ir nuolat čia gyvenantys. Renginys buvo profesionaliai įgarsintas, todėl visas kaimas skambėjo nuo dainų. Savo programas atliko Gaurės seniūnijos bendruomenių kolektyvai, Lietuvos balso „Kartos“ nugalėtojai - vaikinų grupė T3. Skambėjo Simono Donskovo dainos, kartu su šokėjų grupe. Patys mažiausieji smagiai laiką leido ant batuto. Aktyviausiųjų laukė prizai ir staigmenos. Vyko loterija. Laikas prabėgo linksmai ir greitai.

Stragutės kaimo bendruomenė dėkinga Tauragės rajono vietos veiklos grupei už skirtą finansavimą, Stragutės kaimo bendruomenės nariams už prisidėjimą ruošiant tradicinį renginį, Tauragės rajono savivaldybės administracijai už prisidėjimą prie projekto.

EE

Galerija