IR PAS MUS GERA GYVENTI
2024 m. rugsėjo 12 d.

Visbarų kaimo bendruomenė „Veringa“ įgyvendino projektą „IR PAS MUS GERA GYVENTI“ pagal „Tauragės rajono vietos veiklos grupės 2016-2023 metų vietos plėtros strategijos“ VPS priemonę „Parama kaimo gyventojų aktyvumo ir pilietiškumo skatinimui, bendrų iniciatyvų rėmimui“ Nr. LEADER-9.2-SAVA-6. Įgyvendinant projektą pravestas tradicinis renginys „IR PAS MUS GERA GYVENTI“. Bendra projekto vertė - 4200 Eur.

Tradiciniame renginyje dalyvavo visa gausybė atlikėjų: Pagramančio folkloro kolektyvas "Lylava", vad. Ernesta Giačienė; Tauragės kultūros centro Žygaičių skyriaus liaudiškų šokių kolektyvas “Ringė”, vad. Rima Liorančienė; Pagramančio kultūros namų moterų vokalinis duetas Rasa ir Ernesta; mažosios atlikėjos Esmilė ir Martyna Giačaitės; nuostabaus balso savininkė Aleksė Šlamaitė ir jos mamytė Asta; Visbarų bendruomenės moterų mėgėjų vokalinis ansamblis "Veringa"; Gabijai Dapkutė; POP muzikos grupė "Bičiuliai”; Darius Vasiliauskas - įgarsinimas ir diskoteka iki vidurnakčio kartu su Samanta.

Dėkojame šventės svečiams: Seimo nariui Romualdui Vaitkui, klebonui Virgilijui Pociui, Tauragės rajono savivaldybės tarybos narei Ritai Grigalienei, Žvingių kaimo bendruomenės pirmininkei Irenai Žymančienei ir seniūnaitei Jovitai Girskienei už dalyvavimą mūsų šventėje. Už pagalbą ruošiantis šventei dėkojame Žygaičių seniūnijai. Didžiausią Ačiū tariame patiems darbščiausiems mūsų bendruomenės nariams Vilikei ir Juozui Dapkams, Nijolei ir Juozui Jankauskams, Kristinai Budelskienei, Gitanai Ežerskienei, Rasai Juozaitienei. Už gardžią girą dėkojame Kastikei, Visbarų bibliotekininkei Gitanai už pravestą vakarą, o už skanią košę Juozui Jankauskui.

Taip pat Visbarų kaimo bendruomenė „Veringa“ dėkinga Tauragės rajono vietos veiklos grupei už skirtą finansavimą, Visbarų kaimo bendruomenės nariams už prisidėjimą ruošiant tradicinę renginį, Tauragės rajono savivaldybės administracijai už prisidėjimą prie projekto.

AČIŪ visiems buvusiems kartu mūsų šventėje.

ee

Galerija