KVIETIMAS Į RENGINĮ
2008 m. rugsėjo 05 d.

Informacinė paskaita  „Kas yra TOEIC (anglų k. testas dirbantiesiems) testas, galimybė jį laikyti Tauragėje bei gauto sertifikato nauda“ Tauragės apskrities, rajono savivaldybės administracijų, verslo įmonių ir kitų įstaigų darbuotojams.

Lektorė – Studijų užsienyje informacijos centro direktorė Žaneta Savickienė. Renginys skirtas Europos kalbų dienai. 

Data: 2008 m. rugsėjo 17 d.   14 val.

Vieta: mažoji rajono savivaldybės salė
 

TOEIC (Test of English for International Communication  -  anglų kalbos, skirtos tarptautiniam bendravimui, testas)  padeda įvertinti anglų kalbos,  skirtos tarptautiniam bendravimui žinias vidutiniajame ir aukštesniajame lygmenyje. Testas tikrina gebėjimą kalbėti, skaityti ir gramatikos žinias. Kiekvienais metais TOEIC testą laiko virš 4,5 milijonų žmonių, todėl jis tapo tarptautiniu standartu vertinant profesines anglų kalbos žinias.

 

Testas yra skirtas dirbantiesiems. Pasak Studijų užsienyje informacijos centro direktorės
 Ž. Savickienės, testas yra labai populiarus visame pasaulyje, o Lietuvoje apie jį dar nepakankamai žinoma. Testas nėra sudėtingas, jį laikyti galima ne testavimo centre Vilniuje, o pačioje Tauragėje, jei tam atsiras poreikis. Šio renginio metu įvairių įstaigų atstovams, kurie paprastai jau yra lankę vietinius anglų k. kursus, bus suteikta visa informacija apie TOEIC testą bei gauto sertifikato naudą.

 

Organizatorius ir finansuotojas: Tauragės Europos informacijos centras – Europe Direct (EIC-ED)

 

Prašome registruotis EIC-ED  iki rugsėjo 16 d. telefonu: 61942; +37068225586