SVEIKS, KAIMYNE!
2024 m. rugsėjo 27 d.

"Sveiks, kaimyne!" - tokiu pasisveikinimu rugsėjo septintą dieną vykusią kaimo bendruomenės "Taurų žiburys" tradicinę šventę, mininčią ir bendruomenės dvidešimtmetį, pradėjo renginio vedančioji. Kaimynų ir svečių buvo daug - išgirsta daug sveikinimo žodžių ir palinkėjimų.

Šventinį vakarą įteiktos padėkos buvusiems bendruomenės pirmininkams ir organizacijoms, kuries prisidėjo ir prisideda prie bendruomenės veiklų ir gyvavimo. Nuostabioje šventėje veiklų turėjo visi: mažieji džiaugėsi Kakės Makės ir meškutės Pūkės draugija, jaunimas žaidė žaidimus su TAJE savanoriais, sportinius gebėjimus tikrino treneris Alvydas, kuris pačius sportiškiausius apdovanojo šventiniais medaliais. Viso vakaro metu buvo galima dalyvauti dvejose nuostabiose edukacijose, bei pasivaišinti kareiviška koše, kurios užteko tikrai visiems. Buvo proga sudalyvauti loterijoje, kuri visiems atnešė daug azartiškų emocijų. Na, o muzikinė programa buvo tiesiog įspūdinga: šoko Taurų linijinių šokių kolektyvas "Žiburys", dainavo Lauksargių ir Skaudvilės nuostabūs duetai bei Dapkiškių moterų vokalinis ansamblis. Muzikinį vakarą pabaigė grupės "Nerija" ir "Grupė 2 - Karolis ir Donatas". Šventė buvo tokia įspūdinga, kad norintys ja pasidžiaugti plūdo visomis Taurų gatvelėmis.

Ėch, ir mes ten buvom, šokom, dainavom kartu su visais susirinkusiais. Nuoširdų ačiū tariame pagrindiniams renginio rėmėjams: Tauragės rajono vietos veiklos grupei, Tauragės rajono savivaldybei, Tauragės seniūnijai. Visiems bendruomenės nariams ir kitiems rėmėjams, didelis ačiū vaikams savanoriams, kurie viso vakaro metu savanoriavo renginyje.

EE

Galerija