PABŪKIME KARTU
2011 m. vasario 23 d.

Mūsų bendruomenės aktyvas neleidžia nuobodžiauti bendruomenės nariams. Vieną vasario mėnesio popietę į bendruomenės namus rinkosi šventiškai nusiteikę Kęsčių kaimo bendruomenėje gyvenantys senjorai.

Dar iki susirenkant visiems senjorams bendruomenės moterys: E. Skrickienė, P. Ramanauskienė, E. Eglynienė bei Kęsčių ansamblio moterys dengė stalus, ruošė vaišes bei repetavo koncertinę dalį.

Susirinkę bendruomenės senjorai buvo išties gražiai pagerbti. Sveikinimo žodį tarė Kęsčių kaimo bendruomenės pirmininkė Laimutė Sugintienė. Ji pasidžiaugė gausiai susirinkusiais senjorais, vieningais ir aktyviais nariais bei palinkėjo jiems stiprios sveikatos ir ilgų ilgų gyvenimo metų.

Bendruomenės valdybos narė P. Ramanauskienė dėkojo senjorams: ateina laikas, tai į daug ką pasižvelgiame tiesiog paprasčiau, nes kiekviena metų patirtis mums dovanoja gilesnį supratimą apie gyvenimo posūkius. Ji taip pat palinkėjo senjorams bet kada sutikti sėkmę, saugoti laimę, branginti bičiulystę.

Bendruomenės senjorams įteiktos atminimo dovanėlės.

Norime pasidžiaugti savo bendruomenės senjore S. Skrickiene, kuri mums padovanojo savo kūrybos eiles.

Senjorus džiugino mini spektakliukas, kurį suvaidino bendruomenės moterys E. Eglynienė ir E. Skrickienė. Žavių damų Oncės (Skrickienės E.) ir Broncės (EglynienėsE.) senjorams buvo surengtas pokalbių šou. Jo metu kiekvienas galėjo išsakyti savo nuomonę, pasijuokti iš savęs ar kito. Įdomiausiems atsakymo autoriams buvo įteiktos dovanėlės.

Visus susirinkusius linksmino Kęsčių kaimo kapela “Elbenta”, bei moterų vokalinis ansamblis vadovaujami vadovės R. Jakienės.

Renginio organizatoriai pakvietė senjorus kiekvienais metais Spalio 1 – ąją dieną rinktis į bendruomenės namus ir švęsti Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną.

Jaunas žmogus eina greičiau už pagyvenusį, tačau pagyvenęs žmogus žino kelią.

Tad gražių akimirkų Jums senjorai!

P. Ramanauskienė

L. Baziliauskienė

Nuotraukos Inesos Laurinskienės

Galerija