RINKIMAI TAURAGĖS VIETOS VEIKLOS GRUPĖJE
2011 m. gegužės 19 d.

Gegužės 18 d. 14 val. savivaldybės mažojoje salėje įvyko Tauragės rajono vietos veiklos grupės ataskaitinis rinkiminis susirinkimas. Dalyvavo Tauragės rajono vietos veiklos grupės (VVG) nariai, darbuotojai ir kiti VVG partneriai.

VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė pristatė veiklos ataskaitą už 2010 metus. Minėjo nuveiktus darbus, pasidžiaugė bendruomenių aktyvumu buriant žmones bendrai veiklai, gerinti gyvenimo kokybę kaime. Pagyrė bendruomeninių organizacijų narius už aktyvų dalyvavimą VVG pirmajame projektų šaukime. Už gautas lėšas bendruomenės suremontuos pastatus, atnaujins sporto aikšteles, vykdys įvairias veiklas. Auga ir VVG gretos, džiugu, kad prisijungė tokios organizacijos kaip Tauragės Kredito Unija, Moksleivių kūrybos centras, Žygaičių gimnazija ir UAB „Medea“ ir kt.  Pirmininkė padėkojo pastoviems partneriams: Tauragės Europos informacijos centrui - Europe Direct, Tauragės rajono savivaldybei ir Kredito unijai už bendradarbiavimą ir finansinę paramą, kaimo bendruomeninių organizacijų pirmininkams už jų pasiaukojimą telkiant kaimą įvairiom veiklom.

Finansinę veiklos ataskaitą už 2010 metus pristatė VVG buhalterė Dalia Petrošienė, veiklos priežiūros ataskaitą pateikė revizijos komisijos pirmininkė Albina Urbutienė.

Naujai kadencijai pirmininke buvo perrinkta Nijolė Tirevičienė. Išrinkta ir nauja valdyba.

2011 – 2013 m. kadencijos valdyba:

  1. Andžela Jakienė
  2. Albina Urbutienė
  3. Laima Šveikauskienė
  4. Laima Barauskienė
  5. Roman Dikterev – jaunimo atstovas iki 25 m.
  6. Romualdas Levanauskas
  7. Jonas Samoška
  8. Ramutė Noreikienė
  9. Rita Dumbliauskaitė
  10. Arūnas Jancevičius
  11. Aleksas Skirmantas
  12. Nijolė Tirevičienė

Veiklos priežiūros komisija:

  1. Albina Urbutienė
  2. Algirdas Turčinavičius
  3. Laimutė Sugintienė

 

Galerija