PAPLŪDIMIO TINKLINIO 3X3 TURNYRAS BENDRUOMENĖS „SKAUDVILĖS KRAŠTAS“ TAUREI LAIMĖTI
2011 m. rugpjūčio 10 d.

Saulėtą šeštadienio rytą Skaudvilėje prie Ančios upės užtvankos, pačių skaudviliškių įrengtoje tinklinio aikštelėje ketvirtus metus iš eilės vyko paplūdimio tinklinio turnyras. Smagu, kad šis turnyras sulaukia vis didesnio šios sporto šakos mėgėjų dėmesio. Šiais metais turnyre užsiregistravo net 12 komandų iš Skaudvilės, Tauragės, Norkiškės, Dauglaukio, Bijotų ir Kęsčių.

Ištraukus burtus komandos buvo suskirstytos į keturis pogrupius po tris komandas. Aikštelėje virė atkakli kova, nes kiekviena komanda norėjo užimti aukštą vietą pogrupyje, kad galėtų iškopti į kitą turnyro etapą. Per pertraukėles į aikštelę išbėgo ir visus susirinkusius savo šokiais džiugino „Šokių studijos AMDEUS“, vadovė Vilija Krūgelienė, skaudviliškės šokėjos.

Pasibaigus varžyboms pogrupiuose ir susumavus rezultatus, keturios komandos turėjo pasitraukti iš tolimesnės kovos. Šioms komandoms buvo įteikti paguodos prizai, kuriuos įsteigė Eugenijus ir Zita Jurevičiai ir LiCS Tauragės skyriaus komanda. Visus turnyro dalyvius sveikino ir sėkmės linkėjo Kęsčių kaimo bendruomenės „Elbenta“ pirmininkės pavaduotojas Vladas Liekis.

Sekantis turnyro etapas buvo labai svarbus kiekvienai komandai, nes pralaimėjimas reiškė turnyro pabaigą. Deja šio etapo neįveikė skaudviliškių „Skaudvilės jėga“, „Smailikai“ ir „Skaudvilės kraštas“ bei Dauglaukio komandos. Į finalinį etapą iškopė keturios komandos iš Tauragės: „Senvagė“, „Pilėnai“, „Jovarai“ ir LiCS (Liberalų ir centro sąjungos Tauragės skyrius).

Finaliniame etape siekiant išaiškinti stipriausią turnyro komandą buvo žaidžiama „rato“ sistema. Sužaidus visoms komandoms tarpusavyje ir susumavus taškus turnyro nugalėtojais tapo LiCS Tauragės skyriaus komanda, antrąją vietą užėmė „Senvagė“, treti liko „Jovarai“.

Prizus nugalėtojams įteikė bendruomenės pirmininkė Daiva Bakšienė ir pirmininkės pavaduotojas, Skaudvilės I-osios seniūnaitijos seniūnaitis Vidas Bičkus. Jie žaidėjams dėkojo už gražias akimirkas aikštelėje, o žiūrovams už ištvermę, nes turnyras tęsėsi net šešias valandas.

Bendruomenės „Skaudvilės kraštas“ nariai dėkingi šio turnyro rėmėjams: Tauragės rajono savivaldybei, Skaudvilės seniūnijai ir Skaudvilės kultūros namams. Informaciniams rėmėjams: „Tauragės kurjeris“ ir Tauragės žinios“. Tauragės rajono savivaldybės Sporto centro vedėjui Gediminui Sakalauskui už pagalbą organizuojant turnyrą.

Tiek žaidėjai, tiek sirgaliai liko patenkinti įdomiu ir gerai organizuotu renginiu ir išsiskirstė iki kitų metų.

Bendruomenė „Skaudvilės kraštas“

 

Galerija