PABŪKIME KARTU
2011 m. lapkričio 06 d.

Spalio 28-osios vakarą šakvietiškiai buvo pakviesti į darbų pabaigtuvių šventę „Pabūkime kartu“. Įgyvendinant savo planus mokytojos organizavo „Duonos šventę“, o Šakviečio kaimo bendruomenė rudens šventę „Pabūkime kartu“. Taigi bendradarbiaujant buvo įgyvendinta bendra rudens darbų, pabaigtuvių šventė, kurioje mokyklos mokiniai papasakojo apie duonos atsiradimo kelią.

Na o kokia šventė be apdovanojimų bei padėkojimų. Už nuostabų vakarą bendruomenės pirmininkas R. Paulauskas nuoširdžiai dėkojo šventės rėmėjams: ūkininkams Birutei ir Leonui Puodžiuveliams, taip pat kitas šventes rėmusiems ūkininkams Audronei ir Arūnui Nausiedams, ir IĮ‘‘Taujanta‘‘ ir ‘‘Asmida‘‘.

Buvo išrinkta aktyviausia bibliotekos skaitytoja Genovaitė Noreikienė, ją sveikino ir apdovanojo bibliotekininkė Augenija Pukelienė. Taip pat buvo pagerbti ir pasveikinti dar šiais metais švęsiantys savo jubiliejus bendruomenės nariai.

Šventėje dalyvavo ir garbingi svečiai: vicemeras Silverijus Statkus, VVG pirmininkė N. Tirevičienė, Lomių kaimo seniūnaitis Algimantas Ramanauskas. Kadangi svečiai atvyko su dovanomis mes atsidėkodami jiems įteikėme po simbolinį duonos kepalėlį.

Mus linksmino ir geros nuotaikos linkėjo muzikantės Violeta ir Vidmunda iš Skaudvilės taip pat Lomių seniūnaitis A. Ramanauskas.

Bendruomenės valdyba nuoširdžiai dėkoja šeimininkėms V. Jakienei už skanų kugelį ir J. Gofmanienei už skanią duonos girą.

Visi pasidžiaugę sunkaus, bet gražaus ir prasmingo darbo vaisiais, drauge užtraukė dainą, ir iki vidurnakčio šėlo šokių sūkuryje.

Galerija