ADVENTINIS VAKARAS
2011 m. gruodžio 19 d.

Adventas – tai rimties, susikaupimo, apmąstymų laikas. Norisi nors trumpam stabtelėti ir kartu pasidžiaugti atliktais darbais, sutiktais žmonėmis. Artėjant didžiajai metų šventei, Tauragės rajono vietos veiklos grupė pakvietė kaimo bendruomenių narius, savivaldybės atstovus, draugus ir rėmėjus į adventinį padėkos vakarą.

Gruodžio 16 d. 18 val. į šventiškai papuoštus Mažonų bendruomenės namus sugužėjo per šimtą svečių. VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė savo ir valdybos vardu pasveikino visus su artėjančiomis šventėmis, padėkojo už partnerystę, bendradarbiavimą ir palaikymą, siekiant bendrų tikslų. Palinkėjo sveikatos, darnos, meilės, šilumos bei, kad visų namus apgaubtų stebuklinga Kalėdų dvasia, nešanti gėrį širdyse.

Šiltais plojimais buvo pasitikti vakaro svečiai - vokalistė mecosopranas Judita Leitaitė ir pianistas Andrius Vasiliauskas. Dainininkės atliekami kūriniai bei šiltas bendravimas su publika tiesiog užbūrė visus ir suteikė vakarui nepaprasto jaukumo, ore plazdėjo Šv. Kalėdų laukimo nuotaika.

Po koncerto vyko nuoširdūs sveikinimai ir padėkos vieni kitiems už bendradarbiavimą, supratimą, pagalbą ir gerus darbus, buvo linkima turtingo Kalėdinio stalo ir kūrybingų ateinančių metų.

Vėliau visi vakaro dalyviai buvo pakviesti toliau pabendrauti prie adventinio vaišių stalo.

 

Galerija