KALĖDŲ STEBUKLAS MAŽIESIEMS
2011 m. gruodžio 28 d.

Nuostabiai gražų, apšerkšnijusį gruodžio 21-osios rytą, prieš pat didžiąsias metų šventes Kalėdų stebuklo sulaukė patys mažiausi Sartininkų, Ruikių, Šikšnių, Skiržemės bei Putokšlių kaimo ikimokyklinukai. Kalėdų senelis su didžiuliu maišu dovanų, nykštuku ir nykštuke užsuko į kiekvieną kiemą, kuriame krykštavo mažieji. Vaikai susidomėję stebėjo Kalėdų senelį, įsidrąsinę kartu žaidė, deklamavo, šoko ir dainavo. Kiekvienuose namuose senelis stebuklinga lazda barstė šventąją kalėdų dvasią, taip linkėdamas prasmingų, gražių naujųjų metų. Senelis pažadėjo, jog ir kitais metais būtinai aplankys jau ūgtelėjusius ir naujų eilėraštukų bei dainelių išmokusius mažuosius.

Taip pat nebuvo pamiršti ir vieniši kaimų senoliai. Juos taip pat sveikino kalėdų senelis linkėdamas sveikatos ir stiprybės. O kad gyvenimas saldesnis būtų ir dovanelėmis pradžiugino.

Kalėdų senelis nuoširdžiai džiaugėsi, kad kiekviename kieme buvo pasitiktas šiltai, o vaikučių ir tėvelių veiduose atsispindėjo džiaugsmo ir vilties kibirkštėlė. Tai reiškia, kad Kalėdų stebuklas - vyksta.

 

„Sartupietis“

 

 

Galerija