KALĖDOS
2012 m. sausio 03 d.

Kalėdos– laukimo metas. Vieni laukiame Kalėdų stebuklo, kiti- dovanų, treti laukiame nuoširdaus žodžio ir paguodos. 

„Pilaitės“ bendruomenė gavo 300 litų, kuriuos skyrė Tauragės miesto meras P.Petrošius. Už šias lėšas bendruomenės taryba nutarė nupirkti kalėdinių dovanėlių mūsų krašto senoliams. Jie neturi galimybės pasigrožėti miesto eglute, nevaikšto yra globojami artimųjų.

Darganotą popietę bendruomenės pirmininkė Irena Vėtrova ir tarybos narės Birutė ir Aldona išvyko aplankyti senelių. Pasiekėme atokiausias sodybas Jociuose, Trūkiškėse. Aplankėme Vitkaičiuose, Jatkančiuose ir Dapkiškiuose gyvenančius žmones. Buvo aplankyti dvidešimt penki senoliai. Jie buvo maloniai nustebinti- bendruomenės pirmininkė Irena vilkėjo Kalėdų senelio rūbais ir kiekvienam palinkėjo sveikatos, ramybės ir Dievo palaimos. Neradome nė vieno, kuris būtų nevalgęs ar sušalęs, visi buvo apsupti namiškių globos. Tačiau nė vienas nubraukė ašarą- gal džiaugsmo, o gal liūdesio ir vienatvės ašarą.

Tad šventiniu laikotarpiu neskubėkime, trumpam stabtelėkime, pasakykime artimam žmogui, kaiap jis yra jums reikalingas. Jie nelaukia ypatingų dovanų, jir laukia mūsų švelnumo, rūpesčio nuoširdaus žodžio.

Šventos nakties stebuklų išsipildymo, begalinės meilės, tyros, tvirtos ir dieviškos

 

Galerija