KALĖDINIAI DARBELIAI
2012 m. sausio 05 d.

Šventiniame laikotarpyje į Dapkiškių kultūros namus rinkosi žmonės, neabejingi menui. Šį kartą pas mus atvyko moterys iš Kunigiškių kaimo. Kultūrinių renginių organizatorė Gražina Preikšaitienė susirinkusiems rodė kaip gražiai iš karoliukų galime patys pasidaryti Kalėdinį medį! Kristina Norkienė mokė daryti labai šiltus, baltus angeliukus. Kiek sudėtingesnius darbelius demonstravo Roma Lekutienė. Ji iš nesudėtingų medžiagų kūrė kalėdinius papuošalus eglutei.

Mes esame labai dėkingi šioms moterims, už išmoktą dar vieną meno pamoką. Dėkojame Dapkiškių kultūrinių renginių organizatorei Birutei Giliuvienei už suorganizuotą susitikimą.

Laikas prabėgo labai greit, moterys padovanojo pačią brangiausią dovaną- savo brangų laiką ir darbelius, kuriuos kūrė kartu. Nors dar norėjosi kartu pabūti, pabendrauti, svečiai išvyko, o mes pažadėjome, kad atsidėkodamos nuvyksime į Kunigiškius pas labai malionias ir šaunias moteris, kurios kuria ir savo patirtimi dalijasi su kitais. Iki susitikimo, mielos moterys!

 

Galerija