VAKARONĖ "TUOJ ĮŽENGS NAUJIEJI"
2012 m. sausio 05 d.

Gruodžio 28-osios vakarą į Sartininkų kultūros namus rinkosi kaimo bendruomenės „Sartupietis“ dalyviai, atšvęsti jau nudundėjusias Šv. Kalėdas bei paminėti ateinančius „Juodojo drakono“ metus. Atvykusius dalyvius pasitiko muzikantas Kęstutis. Nors už lango nė pėdsako šventinio baltumo, tačiau žmonės džiugino savo pakylia nuotaika bei šventiniu nusiteikimu.

Susirinkusiuosius sveikino bendruomenės pirmininkė Sigita Musvydienė, palinkėdama gero vakaro.Sveikinimo žodį taip pat tarė Šikšnių seniūnaitė Irena Plauškienė. Seniūnaitė nuoširdžiai džiaugėsi galimybe darbo žmogui „iškristi“ iš guminių batų ir atsipalaiduoti prie bendro, draugiško kaimynų bei draugų stalo.

Visą likusį vakarą skambėjo smagūs tostai, skardus susirinkusiųjų juokas. Visi linksminosi, būrėsi į vieną didžiulį šokio ratą.

Vakaro pabaigoje muzikantas neslėpė nuostabos susirinkusių žmonių nuotaika, energingumu ir vienybe.Ne veltui sakoma vienybė esą galybė, o kartu mes viską galim. Su tokiomis nuotaikomis mes ir pasitikome Naujuosius Metus.

Kaimo bendruomenė „Sartupietis“ sveikina visus su Naujaisiais Metais ir linki vienybės, prasmingų darbų ir tegul kiekvieno Jūsų kieme suspindi laimės žiburys.

 

Galerija