KALEDOS
2012 m. sausio 04 d.

Gruodžio 20 - osios dienos popietę Šakviečio bendruomenė, kartu su mokykla ir biblioteka surengė eglutės įžiebimo ir Kalėdinio karnavalo šventę.

Mokiniai šventę pradėjo eilėmis ir Kalėdine giesme “Tyli naktis“. Po to vaikai inscenizavo pasaką “Kalėdų naktis“, kartu su seneliu šoko šokių ratelyje. Vaikų padedamas Kalėdų senelis įžiebė kieme papuoštą žaliaskarę eglutę. Daug džiaugsmo visiems suteikė fejerverkai ir paleisti dangaus žibintai su visų sugalvotais norais. Kalėdų senelis mokinukams už grąžų pasirodymą įteikė po dovanėlę, kurią dovanojo bendruomenė, o patiems mažiausiems dovanėles atvežė Tauragės Rotary rato moterų klubo pirmininkė D. Dargevičienė.

Sveikinimo žodį tarė bibliotekininkė, bendruomenės narė A.Pukelienė, kuri linkėjo ramių kūčių, linksmų Kalėdų ir Naujųjų metų.

Bendruomenės valdyba nuoširdų ačiū taria Tauragės Rotary rato moterų klubo pirmininkei D. Dargevičienei, už saldžias dovanėles patiems mažiausiems, Obelyno girininkijos girininkui V. Girskiui už gražuolę žaliaskarę, taip pat mokytojoms R. Kumpikevičienei ir V.Vasiliauskienei už paruoštą šaunią vaikų programėlę, dėkoja ir Kalėdų seneliui, kad neaplenkė mūsų kaimo.

Šventė baigėsi mamyčių pateiktu Kalėdiniu pyragu.

Bendruomenės narė A. Pukelienė

 

Galerija