SEMINARAS
2012 m. sausio 30 d.

Tauragės vietos veiklos grupė garsėja savo organizuojamais renginiais, mokymais ir vykdomais projektais. Vienas tokių – „Mokykimės ir dirbkime kartu“. Pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007-2013 metų programą vykę mokymai suteikė unikalų šansą dalyvauti puikiuose ir informatyviuose seminaruose apie įvaizdžio formavimą, bendravimą su žiniasklaida ir viešųjų ryšių valdymą. Seminarus vedė Lidija Laurinčiukienė.

Nusižengdama visoms viešųjų ryšių taisyklėms, noriu tarti pagiriamąjį žodį šiai moteriai, kurios darbo, dėstymo, mokymo ir žinių perteikimo patirtis leido įsisavinti reikalingas žinias. Lidijos Laurinčiukienės sugebėjimas perteikti informaciją, pasitelkiant žodį, ekspresiją, kvapus,įvairius vaizdinius ir neįprastus daiktus – unikalus.

Seminarų metu VVG aktyvistai, valstybės tarnybos tarnautojai, vadovai, kultūros darbuotojai mokėsi ir gilino turimas žinias minėtomis temomis. Įvaizdis, žiniasklaida, bendravimas, viešieji ryšiai – tai tarsi keturi kampai, kuriuos šiuolaikinis lyderis privalo išmanyti, sugebėti išlaikyti ir pritaikyti savo veikloje.

Esame dėkingi Nijolei Tirevičienei, Tauragės vietos veiklos grupės pirmininkei, už suteiktą galimybę dalyvauti mokymuose.

Meilutė Parnarauskienė, Tauragės B. Baltrušaitytės viešosios bibliotekos darbuotoja

Galerija