MOKYKIMĖS IR DIRBKIME KARTU
2012 m. vasario 22 d.

Tokiu pavadinimu Mažonų bendruomenės ir kultūros namų patalpose sausio, vasario mėnesiais vyko mokymai pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007-2013 metų programos priemonės ,,Parama VVG veiklai, įgūdžiams įgyti ir aktyviai pritaikyti“ įvairias veiklos sritį „Parama potencialių vietos projektų vykdytojų, esančių VVG teritorijoje, aktyvumui skatinti“. Mokytis verslumo paslapčių rinkosi Kęsčių, Aukštupių, Žygaičių, Sartininkų, Norkaičių, Mažonų, Pilaitės, Baltrušaičių, Taurų, Dacijonų kaimo bendruomenių narai, kultūros, verslo informacinio centrų atstovai, pasirengę išmokti suformuoti komandas produktyviai veiklai su aiškia vizija, misija, pasirengę pritaikyti įgytas žinias savo bendruomenėse, organizacijose, nes žmogus – prasmę kurianti ir be jos negalinti gyventi būtybė.

Mokymus labai šiltai, įdomiai, kūrybingai ir reikliai pravedė lektorės Nomeda Brazdžiūnaitė ir Danguolė Skibiniauskienė. Čia išmokome ne tik pateikti naujos paslaugos diegimo planą, bendradarbiauti vieni su kitais, bet ir dirbti komandose, pristatyti savo idėjas, atlikti įvairiausias užduotis, įgijome psichologinių žinių ir net sugebėjome užrištom akim pasiekti nurodytą tikslą.

Mokymai, trukę beveik dvi savaites, baigiasi, tačiau tai tik pradžia didelių darbų, kurie laukia visų mūsų bendruomenėse.

Norisi padėkoti vertingus mokymus organizavusiai VVG pirmininkei Nijolei Tirevičienei, lektorėms Danguolei Skibiniauskienei ir Nomedai Brazdžiūnaitei.

Pilaitės bendruomenės centro pirmininkė Irena Vetrova

 

Galerija