BENDRUOMENĖS NAMŲ ATIDARYMAS
2012 m. kovo 14 d.

Sausio 6- osios rytą į gražiai suremontuotų bendruomenės namų atidarymą rinkosi ne tik svečiai, bet ir bendruomenės nariai. Visų nuotaika buvo smagi. Į šventę atvyko Tauragės rajono meras Pranas Petrošius, VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė, Tauragės PSPC direktorė Asta Piečienė, Mažonų seniūnijos seniūnas Jonas Samoška, bendruomenės ,,Gramančia,, pirmininkas Algirdas Turčinavičius, bendruomenės ,,Mažonų rytas,, pirmininkė Laima Šveikauskienė ir Mažonų kultūros namų renginių organizatorė Birutė Kaminskienė.

Šventę pradėjusi bendruomenės narė Remigija Rudienė dėkojo visiems susirinkusiems už apsilankymą.Patys nuoširdžiausi padėkos žodžiai buvo skirti seniūnui Jonui Samoškai už visokiariopą pagalbą ne tik kuriant bendruomenę, bet ir jo pastangų dėka buvo parašytas projektas kaimo bendruomenėms remti ir pateiktas LŽŪM Nacionalinei mokėjimo agentūrai. Už gautus 24 970 litų buvo nupirkti keturi kompiuteriai, daugiafunkcinis aparatas, reikalingi baldai.

Bendruomenės namų patalpose įsikurs Mažonų bibliotekos filialas ir ypač kaimo gyventojų laukiamas medicinos kabinetas.

Įkurtuvių proga visi svečiai linkėjo kantrybės, ištvermės, negailėjo gerų patarimų ir dovanų. Bendruomenės pirmininkas Romualdas Mickus padėkojo visiems susirinkusiems už linkėjimus ir dovanas. Na, o vakare, po dienos darbų rinkomės į bendruomenės vakaronę pabūti kartu ir pasidžiaugti.

Bendruomenės narė Remigija Rudienė