KOVO 8 – OJI –MOTERIMS
2012 m. kovo 15 d.

Kiek daug jėgos, švelnumo ir gerumo sutelpa tavoj širdy.
Kiek daug gerų darbų nudirbo tavo rankos.
Kiek daug naktų skaičiavo tavo mintys ir dejavo tik viena- tava širdis.
Tebūna tavo vardas, tavo darbas šventas,
tebūna tavo dienos ilgos ir džiaugsmingos,
o laikas tekartoja ,‚Nepalūžti, nepavargti...

Kovo 8-oji – labai graži šventė moterims. Tą dieną joms daugiau šypsosi, skiriama daugiau dėmesio, daugiau gražių žodžių, o namus puošia puokštės gėlių.
Dapkiškių kultūros namų saviveiklininkai (vadovė M. Remeikytė) tą dieną vyko į svečius - į Lomių bendruomenę. Mus labai šiltai pasitiko Lomių kultūrinių renginių organizatorė N. Norvaišienė.
Žiūrovų buvo nedaug, bet nuotaika buvo puiki. Šventės vedėjos - Laimutė ir Nijolė į sceną išbėgo pilnais krepšiais saldainių. Taip buvo pasveikinti ir pavaišinti salėje sėdėję žiūrovai. Suskambo muzikos akordai - į sceną išėjo duetas- Ingrida ir Valentinas. Išgirdus dainos žodžius, suvirpėjo žiūrovų širdys, o akyse sublizgėjo ašaros.
Štai mūsų šventės vedėjos moteris sveikino kaip penkiametės mergaitės, štai jos paauglės, o galiausiai matėme kokios jos puikios moterys.
Žiūrovai klausėsi kvarteto atliekamų dainų, girdėjo ansamblio atliekamus kūrinius.
Po šventės valandėlei prisėdome, dalinomės įspūdžiais, kūrėme planus ateičiai.
Norime padėkoti Dapkiškių kultūrinių renginių organizatorei B. Gailiuvienei, meno vadovei M. Remeikytei. Dėkojame Lomių kultūrinių renginių organizatorei N. Norvaišienei ir meno vadovei R. Kinderienei už šiltą priėmimą, taip pat Tauragės kultūros skyriui už paramą.
Laukiame Lomių bendruomenės atvykstant į mūsų Pilaitės bendruomenę.

 

Galerija