VIEŠNAGĖ NATKIŠKIUOSE
2012 m. balandižio 12 d.

Balandžio 1 dieną, 15.00 val. Natkiškių kultūros namuose vyko 10 – oji jubiliejinė respublikinė humoro šventė „Juokis – 2012“. 10 – ies metų jubiliejų šventė ir Natkiškių humoro grupė „Vėdaras“(vadovė Rasa Armonienė). Šia proga kvietimą sudalyvauti šventėje gavo neseniai susikūrusi Kęsčių humoro grupė „Ražas“ (vadovė Rasa Jakienė). Vyksiančiam renginiui gan atsakingai ruošėsi visas saviveiklininkų kolektyvas. Patarimais ir pamokymais jiems talkino Tauragės rajono savivaldybės B.Baltrušaitytės viešosios bibliotekos direktorius Sigitas Kancevyčius.

Šventėje dalyvavo humoro grupės iš visos Lietuvos: Telšių, Radviliškio, Klaipėdos, Tauragės rajonų, Vilkaviškio miesto ir Pagėgių savivaldybės. Žiūrovai juoko doze sotinosi net 4 valandas. Dalyviams buvo atsidėkota skardžiu juoku ir audringais plojimais. Šventės dalyviams padėkas ir dovanas įteikė Pagėgių kultūros centro direktorė Svetlana Jašinskienė ir renginio organizatorė Rasa Armonienė. Visiems linkėta ir toliau „traukti per dantį valdžią ir visas gyvenimo blogybes“.

„Ražui“ ši išvyka suteikė progą iš arčiau susipažinti su šio žanro senbuvių darbu, įkvėpė pasitikėjimo savimi įveikiant scenos ir mikrofono baimes...

Kęsčių bibliotekos vedėja Aristida Eglynienė

Galerija