PAMATYKITE, SUŽINOKITE IR AKTYVIAI PAILSĖKITE
2012 m. gegužės 17 d.

    

Pagramančio regioninio parko direkcija baigia įvykdyti „Tauragės rajono vietos plėtros 2007-2013 m. strategija“ I prioriteto „Palankios verslo plėtrai aplinkos formavimas“ pagal 1.1 priemonę “Patrauklaus krašto įvaizdžio formavimas turizmo plėtrai” informacijos apie kraštą rinkimas ir sklaida projektą „Pagramančio regioninio parko pristatymas lankytojams ir visuomenei“.

Projektas pradėtas vykdyti pernai pavasarį ir sėkmingai baigiamas. Direkcija įsigijo reklaminį mobilų stendą, reklaminį staliuką, reklaminę sienelę, brošiūrinę, bukletų stovą, reklaminius laikiklius, lankstinukus, katalogus, kalendorius, foto nuotraukų rinkinius. Pakeista, atnaujinta lauko stendo informacija miestelyje, kuriame pateikiama informacija apie Pagramantį. Parko pristatymai vyko Pagramančio, Mažonų ir Pilaitės bendruomenėse, Pagramančio pagrindinėje mokykloje, Tauragės „Versmės“ gimnazijoje.

Kviečiame apsilankyti mūsų parke, pasigrožėti įspūdingais Pagramančio regioninio parko Jūros ir Akmenos upių slėniais, piliakalniais, atodangomis ir kitomis gamtos bei kultūros paveldo vertybėmis, pasivaikščioti pažintiniais takais, susipažinti su augančia reta augmenija, plaukti upėmis, pravažiuoti naujai įrengta dviračių trasa. Visa tai paliks neišdildomų įspūdžių ir įsitikinsite, kad gamtos dovanoti turtai patys brangiausi. Keliauti po parką galite savarankiškai arba lydimi parko darbuotojo. Iš anksto užsisakyti ekskursijas ir gauti išsamią informaciją galite Pagramančio regioninio parko lankytojų centre:

Gramančios g. 1, Pagramančio mstl. Tauragės r.
Tel. +370 446 44687;  +370 656 21503.
El. p.:
prplankytoju@info.lt
Pagramančio regioninio parko
lankytojų centro administratorė
Rita Krompalcienė
Galerija