“MUS JUNGIA ŠOKIS IR DAINA”
2012 m. spalio 22 d.

2012m. spalio 12 d. (penktadienį) Taurų kultūros namai bendruomenės gyventojus ir svečius pakvietė į naujo kūrybinio sezono atidarymo šventę- “Mus jungia šokis ir daina”. Sugūžėjo, susirinko gyventojai iš miestelio ir iš tolimesnių kaimų. Kas dar nebuvęs naujuose Taurų kultūros namuose- norėjo juos pamatyti, kas po savaitės rūpesčių- norėjo pailsėti, su kaimynu prie bendro stalo pasėdėti, pasivaišinti ir koncerto paklausyti.

Naujuose Taurų kultūros namuose kūrybinis sezonas prasidėjo. Susirinkusieji ne tik klausėsi Taurų saviveiklininkų koncerto (vadovai Danutė Norgailienė ir Alvydas Nausėda), moksleivio Igno Novikovo dainos, gėrėjosi Taurų pradinės mokyklos mokinių šokiu (vadovė Loreta Gudaitienė), nuostabiomis, skambiomis Taurų pradinės mokyklos mokytojų dainomis, bet ir pagerbė bendruomenės jubiliatus, paminėjo Taurų pradinės mokyklos 20-mečio jubiliejų. Visi galėjo stebėti jaudinančias akimirkas, kai greta visų sveikinimų savo pirmąsias mokytojas sveikino, buvę pirmųjų laidų  pradinės mokyklos mokiniai.

Šventėje dalyvavo ir nuoširdžius linkėjimus tarė Seimo narys Stasys Šedbaras bei Tauragės rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkas Kęstutis Petkus.

Po koncerto gyventojai dar ilgai nesiskirstė iš jaukių, naujų kultūros namų-bendravo, šoko, dainavo.. Smagi šventė tęsėsi iki vėlumos.

Kaimo bendruomenės “Taurų žiburys” pirmininkės pavaduotoja Regina Gusčiuvienė
 
 
Galerija