TAURŲ ŽIBURYS SVEČIUOSE PAS VIEČIŪNŲ KAIMO BENDRUOMENĘ
2012 m. spalio 31 d.

   

2012 m. spalio 20 d. kaimo bendruomenė “Taurų žiburys”, įgyvendindama projektą “Čia mūsų namai”, aplankė Druskininkų krašto Viečiūnų kaimo bendruomenę “Versmė”.

Saulėtą dienos popietę, susitikę su šios bendruomenės aktyvu, vaikštinėjome po Viečiūnus, grožėjomės gražiai sutvarkyta miestelio aplinka, skulptūromis, klausėmės pasakojimų apie čia gyvenančius žmones, veikiančias įstaigas, įmones. Po to buvome pakviesti į mokyklą artimiau susipažinti ir pasikalbėti. Kaimo bendruomenės “Versmė” pirmininkė Jolita Miliauskienė pristatė bendruomenės įgyvendintus ir įgyvendinamus projektus, dalinosi patirtimi apie sunkumus ir sprendimo būdus, organizuojant įvairius renginius, savanorystės idėjas. Kaimo bendruomenės “Taurų žiburys” tarybos narė Albina Urbutienė pristatė projektą “Čia mūsų namai”, susitikimo temą „Patirties pasidalinimas su Druskininkų rajono kaimo bendruomene, plėtojant bendruomenines paslaugas, savanorystės idėjas”, mūsų bendruomenės įgyvendintus ir įgyvendinamus projektus.

Kaimo bendruomenių pirmininkės Jolita Miliauskienė ir Irena Jonikaitė pasirašė Bendradarbiavimo sutartį, pasikeitė atminimo dovanėlėmis.

Susitikimas su Druskininkų krašto Viečiūnų kaimo bendruomene “Versmė” paskatins ir ateityje glaudžiau bendradarbiauti, stiprins partnerystę tarp kaimo plėtros dalyvių.

Kaimo bendruomenės “Taurų žiburys” pirmininkės pavaduotoja Regina Gusčiuvienė

 

Galerija