ADVENTINIS PADĖKOS VAKARAS
2012 m. gruodžio 12 d.

Gruodžio 11 dienos vakare į bendruomenės namų salę rinkosi mūsų kaimo gyventojai. Čia vyko Adventinis padėkos vakaras ,,DOVANOKIM VIENS KITAM GERUMĄ“.

Vakaro vedančioji, Remigija Rudienė, pakvietė tarti keletą žodžių Mažonų seniūnijos seniūną Joną Samošką. Kalbėdamas seniūnas trumpai papasakojo apie rengiamą projektą bendruomenės namų renovacijai. Pasveikino susirinkusius artėjančių švenčių proga ir palinkėjo laimingų ir darbingų ateinančių metų. Sveikinimo žodį tarė ir bendruomenės pirmininkas Romualdas Mickus.

Vakaro metu buvo padėkota patiems aktyviausiems bendruomenes nariams: Ritai ir Vytui Mockams, Juozui ir Kristinai Gauryliams, Mortai Gudjonienei, Birutei Bartušienei, Stanislovui Mačiuliui ir Inesai Konovalovai. Jiems įteiktos simbolinės dovanėlės. Nuoširdūs padėkos žodžiai už pagalbą ir paramą bendruomenei buvo skirti ir seniūnui J. Samoškai.

Visi Adventinio vakaro dalyviai galėjo pasigrožėti mūsų jaunųjų bendruomenės dailininkų pieštais piešiniais ,,PIEŠIAME ŽIEMOS PASAKĄ“.

Po pasisakymų ir padėkų, visi buvo pakviesti pasižiūrėti Mažonų kultūros namų mėgėjų teatro spektaklį J. Žemaitės komediją ,,TRYS MYLIMOS“.

Sungailiškių bendruomenės narė Remigija Rudienė

 

Galerija