„NAUJAMETINIS ŽIBURĖLIS“
2013 m. sausio 09 d.

Kantrybės pradėtiems darbams užbaigti,
Entuziazmo naujiems pradėti,
Lengvos laimės, stiprios sveikatos
Ir ilgų gyvenimo metų!

Šiais žodžiais bendruomenės pirmininkė Sigita pasveikino visus gruodžio 29-ios vakarą susirinkusius į Sartininkų kultūros namus palydėti senųjų metų. Visiems susėdus buvo paskelbtas mįslių konkursas. Teisingai atsakiusieji pelnė puikius prizus. Vieną atspėkite ir jūs. Pas kleboną vidury, pas bobutę dvi. Kas?
21 val.užgrojo muzikantai Rasa ir Valdas Armonai. Poros rinkosi šokių aikštelėje, kur vyko konkursas „Šok po manimi“. 5 šokėjų poros turėjo sušokti valsą, polką, tango  ir lambadą. Kompetetinga komisija-„ Smoriginas, Daniūtė ir Pauliukaitis „ paskelbė, kad konkurą laimėjo Daiva Tutlienė ir Saulius Musvydas. Kol visi po šokių ilsėjosi, į salė su trenksmu įsiveržė Kalėdų senelis su snieguole.Ir visi gavo padeklamuoti eilėraštį, padainuoti ar dar ką nuveikti, kad gautų dovanėlę. Išlydėję Kalėdų senelį toliau visi linksminosi , šoko ir dainavo.Smagu, kad šiais metais į renginį atėjo daug jaunų porų, jaunų žmonių.Ilgiausių metų buvo palinkėta dviem vakarėlio dalyvėm gruodžio 30d. šventusiom gimtadienius. Tai Vidai Valančienei ir Editai Paliokaitei.
 Porą valandų po vidurnakčio muzikantai užgrojo paskutinę dainą –„Tad leisk pasveikint, neatsisveikint....“ Susirinkusieji gausiais aplodismentais padėkojo Rasai ir Valdui už nuostabų renginį ir tarpusavyje šnabždėjosi, kad visai čia pat, Natkiškiuose, turim tokius puikius muzikantus, o dažnai ieškom toli ir nieko gero nerandam. 

 
„Sartupiečio“ info    
 
mįslės atsakymas- raidė „b“
 
Galerija