SKAUDVILĖS BENDRUOMENĖ ORGANIZAVO TALKĄ
2010 m. balandižio 10 d.

Dar kovo 21 dieną Skaudvilės bendruomenės tinklalapyje www.skaudvile.tk ir mieste pasirodė pirmieji skelbimai – bendruomenės nariai ir visi skaudviliškiai buvo pakviesti į talką prie kultūros namų.

Nors tie skelbimai mieste po nakties stebuklingai pranykdavo, į talką balandžio 7 d. susirinko virš šimto žmonių. Kartu su bendruomenės nariais talkoje dalyvavo Skaudvilės palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorius Antanas Guobys su dideliu būriu darbuotojų, specialiosios mokyklos direktorius Rolandas Beišys su mokiniais, mokytojais ir darbuotojais, Tauragės kultūros centro Skaudvilės filialo kultūrinių renginių organizatorė Rasa Bartkuvienė su savo darbuotojais, bibliotekininkės Modesta Mockienė, Žydrė Macienė, seniūnaitis Vidas Bičkus, seniūnijos komunalinio ūkio inžinierius Kęstutis Jorudas ir daugelis kitų. Skaudvilės seniūnija skyrė techniką šiukšlėms išvežti.

Nuo 15 iki 17 valandos grėbstytas parkelis dar niekada neatrodė toks tvarkingas ir švarus, koks yra dabar. Kadangi talkoje dalyvavo ir daug jaunimo, todėl tikimės, kad jie patys nebešiukšlins, o gal sudraus ir draugus. O bendruomenės pirmininkas Arūnas Beišys jaunuosius talkininkus pavaišino saldainiais.

Džiugu, kad prie Skaudvilės miesto gražinimo ir tvarkymo prisidėjo ne tik bendruomenės, valdybos nariai, bet ir daug skaudviliškių.

Parengė - Skaudvilės bendruomenės valdybos narė Kristina Gerulienė

Galerija