SVEČIAI IŠ MOLĖTŲ KRAŠTO
2013 m. balandižio 19 d.

Balandžio 12 dienos rytą į bendruomenės namų kiemą įvažiavo autobusas, pilnas svečių. Mus aplankė Molėtų krašto bendruomenių atstovai- šio rajono plėtros sąjūdis. Keliautojus atlydėjo Tauragės rajono vietos veiklos grupės pirmininkė Nijolė Tirevičienė. Maloniai vietos bendruomenės narių priimti ir globojami svečiai apžiūrėjo Trepų bendruomenės patalpas, apsilankė ką tik bendruomenės patalpose įsikūrusioje bibliotekoje.

Prie bendro vaišių stalo vyko diskusija apie bendruomeninę veiklą. Bendruomenės nariai pasidalijo patirtimi apie savo nuveiktus darbus, įgyvendintus projektus, aptarė ateities planus ir užmojus. Džiaugėsi vietos veiklos pagalba bendruomenės veikloje. Susitikime dalyvavusi Skaudvilės seniūno pavaduotoja Dalia Milašienė pasakojo apie seniūnijos nūdieną: darbus, problemas, džiugias naujienas. Supažindino su seniūnijoje veikiančiomis bendruomenėmis ir organizacijomis.

Maloniai pabendravę, padiskutavę, tikėdamiesi kad tai ne paskutinis Trepų ir Molėtų bendruomenių atstovų susiėjimas, svečiai buvo išlydėti į susitikimą su kitomis Tauragės krašto bendruomenėmis.

Virginija Lukošienė

 

Galerija