ATASKAITINIS-RINKIMINIS SUSIRINKIMAS TREPUOSE
2013 m. gegužės 13 d.

Penktadienio vakare, po savaitės darbų ir rūpesčių, Trepų kaimo bendruomenės nariai ir svečiai buvo pakviesti į visuotinį ataskaitinį rinkiminį susirinkimą bendruomenės namuose.

Atvykusiuosius bendruomenės pirmininkė Jolanta Skrodenienė supažindino su  nuveiktais bendruomenės darbais, metų veikla .Per praėjusius metus parašyti keturi projektai. Kreiptasi į savivaldybę dėl kaimo gatvių apšvietimo, bibliotekos perkėlimo į bendruomenės patalpas. Vykdytos kaimo švaros akcijos ir t.t.Parašytas ir gautas finansavimas projekto ,,Mokymas apželdinti“ vykdymui.
Susirinkusieji išklausė kaimo bendruomenės finansinę ataskaitą ir bendruomenės revizoriaus ataskaitą už 2012 metus.
Pristatyta ir patvirtinta 2013 metų darbo programa ir sąmata.
Toliau vykusių bendruomenės pirmininko rinkimų metu, į bendruomenės pirmininko pareigas slaptu balsavimu, vienbalsiai išrinkta Jolanta Skrodenienė. Jos pagalbininkais išrinkti penki nariai į bendruomenės tarybą.
Naujai išrinktą pirmininkę ir tarybą sveikino atvykę svečiai: Tauragės rajono savivaldybės tarybos narys Arūnas Beišys, Skaudvilės seniūnijos seniūnas Virginijus Būdvytis, seniūno pavaduotoja Dalia Milašienė.
Po susirinkimo visus maloniai pradžiugino Šilalės rajono Upynos laisvalaikio salės moterų ansamblio ir jaunimo parodyta programa. Jos metu skambėjusios dainos, eilės ir šokiai, ne vienam dalyvavusiam, sukėlė gražių emocijų. Vėliau visi kartu su svečiais bendravo ir diskutavo prie pačių bendruomenės narių susineštų kaimiškų gėrybių stalo.

Galerija