VISUOTINIS ATASKAITINIS SUSIRINKIMAS
2013 m. gegužės 21 d.

Gegužės 8 d. buvo sušauktas kaimo  bendruomenės „Sartupietis“ visuotinis ataskaitinis susirinkimas. Sulaukėme svečių iš Tauragės policijos komisariato- R. Žvynakienės ir M.Sabaliausko. Inspektorė supažindino su galimybe organizuoti savanorių policijos rėmėjų būrius ir markeriu arba graveriu paženklinti vagių mėgstamus daiktus, tokius kaip dviratis, auto magnetolos ir kt. Radus vogtus žymėtus daiktus daug lengviau surasti jų šeimininkus. Inspektorius M. Sabaliauskas pateikė trumpą 2012 m. įvykių suvestinę. Gavome dovanų- atšvaitų, pieštukų.

Bendruomenės pirmininkė S. Musvydienė pateikė veiklos ataskaitą už 2012m. Papasakojo apie kelionę į Vilnių pas susisiekimo ministrą E. Masiulį dėl kelio Meldikviršiai- Sartininkai- Žemaičių Naumiestis asfaltavimo, apie įgyvendinamus projektus, gautą paramą. Pranešė sulaukusi skambučio iš rašytojo R. Greičiaus su pasiūlymu atnaujinti paminklinį akmenį tarybiniams pasiėniečiams Trumpininkų kaime. Kvietė registuotis gegužės 25d. kelionei į Anyksčių raj. kur vyks teminis susitikimas su Niūronių kaimo bendruomene“ Partnerystės plėtra išsaugojan Lietuvos senojo kaimo tradicijas“.
Seniūnas V. Juškas papasakojo apie gautas lėšas seniūnijos kelių priežiūrai, buvo diskutuojama kokius kelius žvyruoti.
Vėliau prie kavos podėlio  virė diskusijos apie permainas Sartininkų mokykloje, artėjančią akciją „Darom 2013“ ir kitais aktualiais klausimais.

 

Galerija