ŠEŠTASIS PAPLUDIMIO TINKLINIO 3X3 TURNYRAS
2013 m. liepos 17 d.

Darganotą šeštadienio rytą prie Skaudvilės užtvankos nuo ankstyvo ryto bendruomenės „Skaudvilės kraštas“ nariai svarstė kaip reikės vykdyti turnyrą, nes dangus buvo apsiniaukęs, atrodė tuoj pradės lyti. Buvo svarstymų turnyrą nukelti. Bendruomenės nariams besvarstant ką daryti atvyko pirma komanda, „FORTŪNA“ iš Tauragės.

Šios komandos nariai įkvėpė bendruomenės narius optimizmu, kad lietus nepakenks, juolab, kad ir kitos komandos iš Tauragės jau buvo pajudėjusios Skaudvilės link.
Turnyro atidaryme dalyvavo šešios komandos. Keturios iš Tauragės: „FORTŪNA“, „DIPLOMAS“, „SENVAGĖ 1“ ir „SENVAGĖ 2“ bei dvi komandos iš Skaudvilės: „Skaudvilė 1“ ir „SAULYTĖS“.
Komandų kapitonams ištraukus burtus, komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Pogrupiuose vyko įtempta kova, nes visos komandos norėjo patekti į pusfinalį. Žaidėjams netrukdė, net pastoviai dulksnojantis lietus.
Pasibaigus varžyboms pogrupiuose paaiškėjo, kad iš tolimesnės kovos pasitraukė Skaudvilės „SAULYTĖS ir „SENVAGĖ 2“.
Pirmame pusfinalyje susitiko “FORTŪNA“ ir „SKAUDVILĖ 1“, po atkaklios kovos į finalą pateko „SKAUDVILĖ 1“. Antrajame pusfinalyje „DIPLOMAS“ nusileido „SENVAGEI 1“.
Atėjus pietų metui visus turnyro dalyvius, svečius ir sirgalius, bendruomenė vaišino ant laužo išvirta žuviene, kurią išvirė bendruomenės valdybos narė, buvusi bendruomenės pirmininkė Daiva Bakšienė ir bendruomenės narys Saulius Chomičius. Sriuba sušildė žaidėjus ir sirgalius, visi dėkojo virėjams už labai skanią žuvienę.
Prieš prasidedant „mažajam“ finalui gamta parodė savo nagučius, pradėjo stipriai lyti, bet visų džiaugsmui tai truko neilgai. Trečiąją vietą po atkaklios kovos iškovojo „FORTŪNA“. Finale susitiko pernykščiai turnyro nugalėtojai „SENVAGĖ 1“ ir „SKAUDVILĖ 1“. Skaudviliškių sirgalių džiaugsmui pirmąją vietą iškovojo „SKAUDVILĖ 1“. „
Prizus nugalėtojams įteikė bendruomenės pirmininkas Vidas Bičkus ir pirmininko pavaduotoja Dalia Milašienė. Jie žaidėjams dėkojo už gražias akimirkas aikštelėje, o žiūrovams už ištvermę, kad jų neišgąsdino nuolat dulksnojantis lietus. Dvi žavios šio turnyro dalyvės Justė ir Agnė buvo apdovanotos saldžiomis dovanomis.
Bendruomenės „Skaudvilės kraštas“ pirmininkas padėkojo rėmėjams, Tauragės rajono savivaldybei, Tauragės rajono savivaldybės sporto centrui, Skaudvilės seniūnijai ir Skaudvilės kultūros namams, Artūrui Mauriui, kuris šeštus metus įgarsino šį renginį, informaciniams rėmėjams: „Tauragės kurjeris“, „Tauragės žinios“ ir „Tauragės radijas bei bendruomenės nariams, kurie daug padirbėjo organizuojant ir vykdant šią sporto šventę.
Džiugu, kad nepalankios oro sąlygos neišgąsdino šios sporto šakos mėgėjų ir turnyras įvyko.

Daugiau foto rasite čia: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151459765511594&type=1
 
Bendruomenė „Skaudvilės kraštas“
 
Galerija