RENGINYS ,,KARTŲ DRAUGYSTĖ IŠ KARTOS Į KARTĄ“
2013 m. spalio 25 d.

Gražią Spalio 23-iosios popietę Pagramančio kultūros namų salėje skambėjo muzikos garsai ir dainos – vyko nuostabi šventė „Kartų draugystė iš kartos į kartą“. Į ją atvyko svečių iš visų Mažonų seniūnijos kampelių: Mažonų, Pagramančio, Vaitimėnų, Šakviečio, Lomių, Norkaičių ir kt. kaimo vietovių. Kas atriedėjo vežimėliu, kas pasiremdami ramentais – visiems norėjosi į renginį, kuris jungia ir pagyvenusius, neįgalius asmenis, ir jaunimą. Pagirtina ir sveikintina, kai sveikata apdovanotas žmogus neatstumia likimo nuskriaustojo – domisi kito dvasinėmis ir materialinėmis vertybėmis, laisvalaikiu, hobiais, mintimis, siekiais ir svajonėmis.

Į šventę buvo pakviestas Taurų kultūros namų meno saviveiklos kolektyvas, vadovaujamas Danutės Norgailienės. Nuotaikingą koncertą visiems susirinkusiems dovanojo ir Pagramančio kultūros namų moterų ansamblis. Gražius muzikinius pasirodymus dovanojo Algimantas ir Raimondas Ramanauskai, Juozapas ir Ona Jakai.
Į šventę „Kartų draugystė iš kartos į kartą“ atvyko Tauragės rajono savivaldybės meras Pranas Petrošius, Tarybos narė, Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos pirmininkė Birutė Jokšienė, Tarybos narė, Socialinių reikalų komiteto narė Rasa Kancevyčienė, Tauragės neįgaliųjų draugijos pirmininkas Kęstutis Petkus.
Kad šis prasmingas renginys įvyktų nuoširdžiai norisi padėkoti visiems, prisidėjusiems: Birutei Bartušienei, Birutei Mačiulienei, Kristinai Gaurylienei, Remigijai Rudienei, Birutei Normantienei, Audronei Bajorinienei, seniūnijos darbuotojams, bendruomenių atstovams.
Renginį pagal projektą finansavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.


Mažonų seniūnijos socialinio darbo organizatorė Laima Samoškienė

 
Galerija