ŠEIMOS ŠVENTĖ
2013 m. lapkričio 05 d.

 

    

Šeima – tai vieta, kur gera ir šviesu.


Spalio 22 d. Žygaičių gimnazijoje buvo švenčiama Šeimos šventė. Mokykla teikė paraišką vietos projektui ,,Žygaičių krašto tradicijų puoselėjimas Žygaičių gimnazijoje“ ir gavo finansavimą iš Vietos plėtros strategijos, tai paskutinis, penktas, projekto renginys.
Tądien mokykloje skambėjo ne tik mokinių, bet ir tėvelių, senelių juokas. Visi, kurie sugūžėjo į pirmąją pamoką, klasės valandėlę, kalbėjo apie šeimą, jos svarbą šiandieniniame pasaulyje. Vėliau mokiniai su tėveliais turėjo progą dalyvauti įvairiuose užsiėmimuose, kurių buvo gausu – net išsirinkt sunku! Buvo galima  įvairiai praleisti laiką kartu – žaisti krepšinį, groti instrumentais, mokytis verpti.

Po užsiėmimų visi rinkosi į sporto salę pasiklausyti baigiamojo koncerto, kuriame dalyvavo ne tik choristai (vad. V. Butkus), šokėjai (vad. V. Jurgilevičienė), bet koncertavo ir tėveliai.
Šeimos šventė – puiki proga prisiminti ir padėkoti tiems, kurie kuria vieną didžiulę šeimą mokykloje. Direktorė pati įteikė padėkas mokyklos pirmūnams, aktyviems gimnazistams ir tėveliams, mokytojams, mokyklos darbuotojams. Direktorė už pagalbą rengiant šventes dėkojo pavaduotojoms G. Tamavičienei, D. Augaitienei, L. Barauskienei ir soc. pedagogei D. Vencienei.
Puikiai praleidę dieną Šeimos šventėje, kuri vyko mūsų visų namuose – mokykloje, supratome, kad būti šeima – tai būti dalimi kažko nuostabaus.

Lietuvių kalbos mokytoja
Giedrė Statkuvienė
 
 
Galerija