BAIGTAS ĮGYVENDINTI DAR VIENAS SUNGAILIŠKIŲ KAIMO BENDRUOMENĖS PROJEKTAS
2013 m. lapkričio 28 d.


Sungailiškių kaimo bendruomenė baigė įgyvendinti projektą ,,Sungailiškių kaimo bendruomenės viešųjų erdvių sutvarkymas ir pritaikymas visuomenės poreikiams”.
Bendruomenė išsikėlė sau tikslą sutvarkyti viešąją erdvą esančią prie bendruomenės namų: iškloti kiemą ir įvažiavimą trinkelėmis, įrengti prie gatvės mašinų stovėjimo aikštelę, sutvarkyti aplinką prie bendruomenės namų. Nusprendėme teikti paraišką Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijai valstybės paramai gauti. Sungailiškių kaimo bendruomenės paraiška pateko tarp kitų 246 paraiškų, pripažintų tinkamomis finansuoti, ir mums buvo skirta prašoma paramos suma – 21 241,38 Lt.

Už gautą paramą nupirkome visas medžiagas, kurios buvo reikalingos kiemo, įvažiavimo ir mašinų stovėjimo aikštelės įrengimui. Tvarkant šią viešąją erdvę talkų metu dirbo patys Sungailiškių kaimo bendruomenės nariai ir kaimo gyventojai, talkino ir pagal viešųjų darbų programą Mažonų seniūnijoje dirbantys žmonės. Sutvarkytas ne tik kiemas, įvažiavimas, įrengta mašinų stovėjimo aikštelė, padaryta lietaus surinkimo sistema, bei sutvarkyta ir bendruomenės namų aplinka.
Įgyvendinus šį projektą sukurta patogi ir patraukli aplinka visuomenei, sudarytos geresnės sąlygos vietos gyventojų užimtumo poreikių tenkinimui ir aktyvesnei veiklai. Ačiū visiems prisidėjusiems prie šio projekto įgyvendinimo.


Sungailiškių kaimo bendruomenės informacija

 

Galerija