ADVENTINIS BENDRUOMENIŲ PASIBUVIMAS
2013 m. gruodžio 17 d.

Žiemišką penktadienio vakarą Tauragės rajono bendruomenės rinkosi į adventinį padėkos vakarą Mažonų bendruomenės namuose. Šį, jau tapusį tradiciniu metų renginiu, organizuoja Tauragės rajono vietos veiklos grupė (VVG), norėdama atsidėkoti bendruomenėms, VVG grupės nariams, partneriams ir draugams už bendradarbiavimą ir nuoširdų darbą savo krašto labui. Šventinę nuotaiką kūrė išradingai ir skoningai papuošta salė. Atvykę svečiai gavo dovanų: Lietuvos automobilių kelių direkcijos organizuojamo konkurso „Saugok save ir kitus 2013“ saugos keliuose priemones - maišelius ir atšvaitus. Renginio pradžioje buvo pateikta informacija apie saugų eismą keliuose. VVG pirmininkė N. Tirevičienė padėkojo automobilių kelių direkcijai už mūsų saugumo kelyje rūpestį ir bendruomenėms už aktyvų dalyvavimą konkurse.

Pirmininkė, sveikindama į šį tradicinį adventinį vakarą gausiai susirinkusius rajono valdžios, kitų įstaigų, bendruomenių atstovus, dėkojo už palaikymą, gražias idėjas, tradicijų puoselėjimą ir tiesiog už nesavanaudišką darbą gerinant savo bendruomenių gyvenimą.
Po trumpo sveikinimo žodžio buvo pagarsinta dovana susirinkusiems - atlikėjai mecosopranas  Rita Novikaitė ir klasikinės gitaros virtuozas Sergejus Krinicinas. Jų atliekama šilta, jausminga, ispaniškos muzikos programa „Pasodoblis mecosopranui ir gitarai“ nepaliko abejingų. Dueto atliekami kūriniai pripildė klausytojų širdis šviesos, džiaugsmo ir meilės garsų.
Pasibaigus koncertui, tvyrant jaukiai, gerai nuotaikai prasidėjo sveikinimo ir padėkos žodžiai. N. Tirevičienė pasidžiaugė, kad šie metai bendruomenėms buvo gausūs gerais ir reikšmingais darbais. Už nuoširdų bendrą triūsą „LEADER apdovanojimai 2013“ nominacijoje Tauragės VVG buvo įvertinta „Metų vietos veiklos grupe“.
Po to Tauragės meras P. Petrošius, seimo nario D. Petrošiaus patarėjas P. Gargasas, bendruomenių nariai dėkojo vieni kitiems už pagalbą, nuoširdumą, bendradarbiavimą, linkėjo gerų ateinančių 2014 metų.
Už malonų priėmimą ir rūpestingumą norisi padėkoti patalpų šeimininkams - seniūnui J. Samoškai, kultūrinių renginių organizatorei ir pavaduojančiai bendruomenės pirmininkę Birutei Kaminskienei, už originaliai ir skoningai papuoštą salę - K. Fetingienei, V. Geštautienei, A. Jankauskienei.
Pasibaigus sveikinimams, toliau bendravimas vyko prie adventinio vaišių stalo. Norėjosi pasikalbėti su seniai matytais draugais, pasidalinti geromis naujienomis, aptarti ateities planus.

VVG informacija

Galerija