ŠVENTĖ MAŽONŲ MOKYKLĖLĖJE
2013 m. gruodžio 29 d.

Praėjusį penktadienį Mažonų mokyklėlėje viskas buvo neįprasta - staiga kažkur prapuolė mokytoja Regina Beišienė ir mažieji mokinukai. Vietoje jų tai vienur, tai kitur skubėjo tikri Kalėdų nykštukai su snieguolytėmis bei savo gerąja fėja. Visi jie ruošėsi bene džiaugsmingiausiam metų įvykiui - susitikimui su Kalėdų Seneliu. Dailiai išpuošta salė, mažųjų išmokti eilėraštkai, dainelės, snaigių šokis... - tai it magnetas traukė barzdotąjį užsukti.

Kol nykštukai ir susirinkę kiti Mažonų kaimo gyventojai nekantriai laukė pagrindinio svečio su dovanėlėmis, įvairiais užsiėmimais juos sudomino Mažonų kultūros namų kultūrinių renginių organizatorė Birutė Kaminskienė. Atvykęs Kalėdų Senelis su savo padėjėja išvydo puikiai paruoštą miuziklą „Kalėdų žvaigždutė“, taigi gabiems vaikučiams ir kitiems svečiams negailėjo savo energijos, geros nuotaikos ir dovanų!
Renginio metu taip pat pristatytas leidinukas „Mažonų nykštukai“, kurį kartu su mokyklos vaikučiais bei jų tėveliais kūrė Mažonų bibliotekos darbuotoja Vaiva Keserauskaitė.
Renginyje dalyvo Pagramančio pagrindinės mokyklos direktorius Vytautas Stonys, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danutė Šerpytytė, kiti svečiai.

Galerija