TAURAGĖS GAISRININKŲ ASOCIACIJA PAKVIETĖ Į VAKARONĘ
2014 m. sausio 02 d.

Saulėtą gruodžio 28-osios šeštadienio popietę, kai vieni ilsėjosi po Kalėdų šurmulio, kiti jau ruošėsi Naujųjų sutikimui, Tauragės gaisrininkų asociacijos nariai, bičiuliai ir draugai rinkosi į šventinę vakaronę Kęsčiuose. Tačiau prie vaišėmis nukrauto stalo ramiai pasisėdėti neteko. Susirinkusiuosius sveikino asociacijos prezidentas Vladas Liekis, linkėjimus perdavė Tauragės rajono savivaldybės meras Pranas Petrošius, labai apgailestavęs, kad negalėjo dalyvauti, padėkos žodžius tarė mažųjų asociacijos narių tėveliai. O dėkoti tikrai buvo už ką.

Vaikai, vadovaujami Mindaugo Gedvilo, demonstravo savo gabumus, kurie privertė išsižioti net visko mačiusius ugniagesius gelbėtojus.
Vakaronės metu vienbalsiai išrinkta asociacijos valdyba, jais tapo Augenijus Bauža, Edmundas Mažrimas ir Nijolė Tirevičienė. Renginio organizatoriai nuoširdžiai dėkoja savo rėmėjams Tauragės rajono savivaldybei ir Tauragės kredito unijai, bei visiems, kurie savo jėgomis ir gera nuotaika prisidėjo prie vaišių stalo. Tokio pobūdžio vakaronė, tikėtina, taps gražia tradicija, tad visi, norintys prisidėti gerais darbais, idėjomis ar kitokio pobūdžio parama kviečiami susisiekti su Tauragės gaisrininkų asociacijos prezidentu Vladu Liekiu telefonu 868739534 arba el. paštu liekisvladas@gmail.com

Galerija