NAUJUOSIUS SUTINKANT
2014 m. sausio 12 d.

Visą gruodžio mėnesį Trepų ir aplinkinių kaimų skelbimo lentose akį patraukdavo spalvingas skelbimas, kviečiantis palydėti senuosius metus ir sutikti Naujuosius. Todėl šventinį vakarą susirinko gausus būrys Trepų bendruomenės narių ir svečių iš kaimyninių bendruomenių.

Visus susirinkusiuosius su artėjančiais metais pasveikino bendruomenės pirmininkė Jolanta Skrodenienė ir kaimo seniūnaitis Kostas Bernotas. Jie pasidžiaugė vis gausėjančiu bendruomenės narių skaičiumi, nuveiktais darbais, bendrystės įtaka žmonių gyvenimui. Su praėjusiais gyvenimo jubiliejais pasveikinti bendruomenės nariai Audronė Stankevičienė, Vidmantas Vitkus, Petras Juškys.
Koncertinė programa prasidėjo naujametiniu madų šou. Dizaineris Kostas Bernotas ir jo padėjėjos Nijolė Trijonienė, Audronė Stankevičienė pristatė „modelius“ iš Trepų kaimo ir Skaudvilės bendruomenės.
Po madų demonstravimo ir aptarimo visi stebėjo spektaklį pagal pasaką „Raudonkepuraitė“. Malonių akimirkų visiems suteikė Jono Jankausko, Dalios Belikienės, Janinos Gudavičienės, Kristinos Gerulienės ir kitų dalyvaujančiųjų vaidyba, perteikiant šios pasakos veikėjus.
Prieš pat Naujuosius Metus visus šventės dalyvius aplankė Senelis Šaltis su dovanomis, kurias buvo galima gauti, tik atlikus įvairias jo sugalvotas užduotis.
Naujuosius Metus visi sutiko lauke, prie didžiulio laužo. Dar ilgai netilo dainos, šokiai, rateliai

Galerija