LOMIUOSE - AUKSINIŲ VESTUVIŲ JUBILIEJUS!
2014 m. sausio 27 d.

Speiguotą sausio savaitgalį Lomių bažnyčioje susirinko Bronės ir Juozo Gečų, gyvenančių Mišeikių kaime, gausi šeimyna. Proga ypatinga - tėveliai švenčia garbingą penkiadešimties metų bendro gyvenimo sukaktį!
Užauginti šeši vaikai, gausus žentų, marčių, vaikaičių būrys.
Sutartinai žengdami gyvenimo keliu, savo rankomis Br. ir J. Gečai kūrė gyvenimą, augino vaikus. Per ilgą 50 - ies metų laikotarpį būta visko: sunkaus darbo, sveikatos sutrikimų ir vėl darbo, gausios šeimos rūpesčių ir bėdų. Tačiau visas negandas šeima ištvėrė! Vyras dirbo miške, mama sukosi gausios šeimos namų buities rūpesčių verpete.

Užaugę visi Bronės ir Juozo Gečų vaikai pasklido po Lietuvą, sukūrė šeimas, augina jau savus vaikus, tuo džiugindami senelius.
Auksinių vestuvių „kaltininkai“ nepaseno! Geros akys spinduliuoja šilumą ir meilę ne tik savo atžaloms, bet ir aplinkai.
Vaikai jubiliatus apjuosė jubiliejinėmis juostomis, o šie apsikeitė jubiliejiniais žiedais prisiekę ir toliau kartu žengti likusio gyvenimo keliu.
Šv. Mišių metu kunigas Audrius Keršys laimino ir sveikino jubiliatus, linkėjo toliau būti ištikimybės ir kantrumo pavyzdžiu jaunoms šeimoms. Šiandien reta šeima sulaukia tokių garbingų jubiliejų. Lietuvoje daugiau skyrybų nei vedybų!
Neeilinių vestuvių proga „jaunuosius“ sveikino gausus Lomių kaimo bendruomenės būrys linkėdamas tvirtybės, sveikatos. „Džiaukitės bendrai nugyventu gyvenimu. Jis - Jūsų didžiausiais turtas, kurio niekas nepasisavins, jis vienintelis, brangus, auksinis!“

Lomių kaimo bendruomenės informacija
Nuotraukos Lolitos Užkurienės

Galerija