PASITINKANT PAVASARĮ
2014 m. kovo 04 d.

Kovo 1 d. Kęsčių kultūros namų saviveiklininkai į bendruomenės namus pakvietė vietos ir aplinkinių kaimų gyventojus nuotaikingon šventėn „Pasitinkant pavasarį“.
Savo vokaliniais ir muzikiniais gabumais žiūrovus džiugino jaunoji karta - deklamavo eilėraščius, skambant gitaros ir smuiko garsams, jaunatviškomis dainomis budino pavasarį (vadovė E.Kuzmickaitė).
Ilgametis kultūros ir meno darbuotojas E.Šaltis pristatė tarptautinę ekslibrisų parodą „Tauragei - 500“, supažindino su knygos ženklo istorija ir atlikimo technika.

Pagausėjęs folkloro kolektyvas „Traka“ parodė programą apie žiemkentėlio - rugio kelią „nu sėjos lig kūliavos“ (vadovė V.Girdžiuvienė).
Saviveiklininkus sveikino, kūrybinės sėkmės linkėjo kaimo bendruomenės „Elbenta“ pirmininkė L.Sugintienė ir Tauragės kultūros centro direktorius V.Bartušis.
Meno vadovė V.Girdžiuvienė pasidžiaugė savo kolektyvo entuziazmu ir padėkojo aktyviems ansamblio nariams P.Ramanauskienei už pasiūtus tautinių rūbų komplektus moterims ir P.Sadauskui - už kolektyvo vyrų aprūpinimą autentiškais batais.
Pasibaigus šventei svečius, žiūrovus ir saviveiklininkus prie vaišių stalo šiltam pabendravimui kvietė Kęsčių šeimininkės.

Aristida Eglynienė
Kęsčių vyr. bibliotekininkė

Galerija