SARTININKŲ ATASKAITINIS SUSIRINKIMAS
2014 m. kovo 12 d.

Sekmadienį kovo 9-ą dieną vyko Sartininkų kaimo bendruomenės ,,Sartupietis” visuotinis - ataskaitinis - rinkiminis susirinkimas. Aplankyti ir išklausyti sartininkiškių bėdų ir nusiskundimų atvyko Tauragės rajono meras P. Petrošius, seimo nario padėjėjas P. Gargasas, Žygaičių seniūnas V. Juška. Buvo pateikta mero veiklos ataskaita už 2013 metus. Taip pat buvo sprendžiami ir kiti svarbūs klausimai: kelio atkarpos Meldikviršiai - Sartininkai tolimesnis likimas, kelio per Šikšnių gyvenvietę remontavimas (arba asfaltavimas), upelio Kulmena sutvarkymas, bebrynų išardymas. Buvo paliesta labai svarbi problema, jaunimo laisvalaikio užimtumas. Labai norisi pasidžiaugti dideliu jaunimo aktyvumu susirinkimo metu. Ačiū jiems už dalyvavimą ir drąsą bei pateiktus pasiūlymus.

Buvo pristatyta ataskaitinio-rinkiminio susirinkimo darbotvarkė. Bendruomenės pirmininkė S. Musvydienė pateikė veiklos ataskaitą, buhalterė L. Paliokienė pateikė finansinę ataskaitą, I. Plauškienė pateikė revizijos komisijos ataskaitą. Po to vyko pirmininko ir valdybos rinkimai. Pagal bendruomenės įstatus bendruomenės pirmininkas ir valdyba renkami ketveriems metams. Buvo pasiūlyta kandidatuoti visiems norintiems užimti pirmininko pareigas. Norinčiųjų neatsiradus, vienbalsiai buvo nutarta pirmininke perrinkti S. Musvydienę. Valdybos taip pat nekeisti. Žygaičių seniūnas taip pat pristatė savo veiklos ataskaitą už 2013 metus.
Po susirnkimo vyko karaoke dainų konkursas. Džiugu, jog konkursas pritraukė nemažą būrį jaunimo. Ačiū mažiesiems talentams U. Musvydaitei, E.Špiegytei. Merginoms N. Pudžiuvelytei, žygaitiškėms Z. Jazdauskaitei, G. Baužaitei, M. Chockaitei, A. Dragūnaitei. Aplodismentų sulaukė vienintelis konkurso dalyvis vyras S. Musvydas. Visi buvo apdovanoti prizais, kuriuos įsteigė verslininkas V. Vilkius. Dėkojame visiems dalyvavusiems susirinkime, konkurse, rėmėjui.

Sartininkų kaimo bendruomenės valdybos pirmininkė D.Pudžiuvelienė

Galerija