PAVASARIO ŠVENTĖS
2014 m. gegužės 10 d.

Pavasaris– margas savo gėlių raštais, gaivus ir šiltas švelniais vėjo gūsiais. Štai, nutūpia drugelis ir džiugiasi pražydusiu žiedu. Jo širdis prisipildo svaigaus žiedo aromato, o sparnai įgauna stiprybės skristi, skristi... Koks gražus ir trumpas drugelio gyvenimas. O mes, ar randame laiko pasidžiaugti pavasariu?

Bendruomenės žmonės ir svečiai skubėjo į Dapkiškų kulturos namus, švęsti Atvelykio šventę ir paminėti artėjančią Motinos dieną. Pas mus svečiavosi Tauragės kultūros centro saviveiklininkų kolektyvas
 „Dar pabūkim“, Tarailių progimnazijos jaunieji dainininkai ir šokėjų kolektyvas.
Renginio vedėjos Nijolė ir Laima šventę pradėjo labai gražiu, mums neįprastu ritualu– apšlakstymu vandeniu – kad būtume sveiki, linksmi ir greiti. Vėliau skambėjo Tauragės kultūros centro ir Dapkiškių kultūros namų saviveiklininkų jungtinio choro atliekamos dainos. Skambia daina ir šokiu mus džiugino jaunieji atlikėjai. Pilaitės bendruomenės vaikučiai deklamavo eilėraščius mamytėms. Jie mamoms įteikė savo rankomis gamintas sages. O kokia Atvelykio šventė be margučių ridenimo? Tad vaikučiai margučių tvirtumą išbandė juos ridendami.
Dėkojame Tauragės kultūros centro saviveiklininkų kolektyvui  „Dar pabūkim“ ( vadovas A. Rakevičius),Tarailių progimnazijos jauniesiems dainininkams ( vadovė N. Rakevičienė) ir šokėjoms ( vadovė E. Juozaitienė). Sakome ačiū Dapkiškių kulturos namų renginių organizatorei L. Cancingerienei ir visiems, kurie dalyvavo šventėje.

Galerija