VYKDOMAS TERITORINIO BENDRADARBIAVIMO PER SIENĄ PROJEKTAS
2014 m. liepos 04 d.

 

Tauragės rajono vietos veiklos grupė įgyvendina projektą „Amatų klasterio kūrimas Tauragės ir Suvalkų regione“ („Establisment of handcrafts in Taurage - Suwalki region“) vykdomas pagal Europos teritorinio bendradarbiavimo tikslo Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną programą, skirtą skatinti tvarų Lietuvos ir Lenkijos pasienio regiono vystymąsi didinant ekonominę, socialinę ir teritorinę sanglaudą.

Programa iš dalies finansuojama Europos regioninės plėtros fondo. Bendra projekto vertė 58079,78 eurų, parama sudaro ne daugiau 85 %. Projekto trukmė: 2014-04-01 - 2014-10-10. Projekto dalyviai - po 12 amatininkų ar smulkių verslininkų iš Lietuvos ir Lenkijos pusės.
Birželio 30 d. pasibaigė I projekto etapas, kuris susidarė iš dviejų sesijų. I sesijos metu vyko verslumo mokymai identiški abiejose pusėse. Mokymų tikslas - suteikti žinių marketingo, bendradarbiavimo ir verslo santykių, pasitikėjimo savimi, pardavimų ir pan. srityse. II sesijos metu vyko bendri praktiniai mokymai, kurių tikslas - pademonstruoti geriausius amatininkų įgūdžius kitoje šalyje.

Tauragės r. VVG informacija

Įgyvendinamo projekto I dalies foto

Galerija