SEPTINTASIS PAPLUDIMIO TINKLINIO 3X3 TURNYRAS BENDRUOMENĖS „SKAUDVILĖS KRAŠTAS“ TAUREI LAIMĖTI
2014 m. liepos 23 d.

Liepos 20 dienos saulėtą rytą prie Skaudvilės užtvankos rinkosi tinklinio mėgėjų komandos. Šiais metais buvo sulaukta septynių komandų. Penkios iš Tauragės: „FORTŪNA“, paslaptingu pavadinimu įsivardijusi „KAS TAS TREČIAS ?“, „SENVAGĖ “, „JOVARAI“ ir „TAURAGĖS POLICIJA“, šeimininkų komanda „SKAUDVILĖ“ ir svečiai iš Rietavo - „RIETAVAS“.

Džiugu, kad atsirado ir dvi „Veteranų, kaip jie save įvardijo, komandos, kurios papildė tinklinio mėgėjų ratą, tuo pačiu leisdami komandoms kovojančioms dėl prizinių vietų truputį pailsėti tarp atkaklių kovų aikštelėje.
Komandų kapitonams ištraukus burtus, komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Pogrupiuose vyko įtempta kova, nes visos komandos norėjo patekti į pusfinalį. Vykstant kovai, trumpam visus atgaivino lietus, bet tai neišgąsdino turnyro dalyvių tęsti varžybų.
Pasibaigus varžyboms pogrupiuose paaiškėjo, kad iš tolimesnės kovos pasitraukė „JOVARAI“, „RIETAVAS“ ir „FORTŪNA“.
Pirmame pusfinalyje susitiko “TAURAGĖS POLICIJA“ ir „SKAUDVILĖ “, po atkaklios kovos į finalą pateko „SKAUDVILĖ “. Antrajame pusfinalyje „SENVAGĖ“ nusileido „KAS TAS TREČIAS?“ komandai.
Atėjus pietų metui visus turnyro dalyvius, svečius ir sirgalius bendruomenė vaišino ant laužo išvirta sriuba, kurią išvirė bendruomenės valdybos narė, Daiva Bakšienė. Taip pat visų laukė ispaniškas patiekalas - paella, kurią pagamino Žydronė ir Robertas Katauskai. Šio patiekalo gamybos subtilybes jie parsivežė iš saulėtosios Ispanijos.
„Mažajame“ finale susitiko „SENVAGĖ“ IR „TAURAGĖS POLICIJA“. Trečiąją vietą po atkaklios kovos iškovojo „TAURAGĖS POLICIJA“.
Finale susitiko pernykščiai turnyro nugalėtojai „SKAUDVILĖ“ ir „KAS TAS TREČIAS?“. Skaudviliškių sirgalių džiaugsmui pirmąją vietą iškovojo ir pernykštį nugalėtojų titulą išsaugojo „SKAUDVILĖ “- Aušvydas Liekis, Lukas Chomičius ir Mantas Tinginys.
Prizininkams, nugalėtojų taures ir atminimo medalius įteikė bendruomenės pirmininkas Vidas Bičkus ir pirmininko pavaduotoja Dalia Milašienė. Jie žaidėjams dėkojo už gražias akimirkas aikštelėje, o žiūrovams už ištvermę, nes turnyras tęsėsi net šešias valandas. Turnyro prizinių vietų nugalėtojai taip pat buvo apdovanoti ir specialiais prizais, kuriuos įsteigė Antanas Venckus, Taurų nuotykio parko įkūrėjas ir grožio salono VIP Tauragėje savininkė Vida Dromantienė.
Bendruomenės „Skaudvilės kraštas“ pirmininkas Vidas Bičkus padėkojo rėmėjams: Tauragės rajono savivaldybei, Tauragės rajono savivaldybės sporto centrui, Skaudvilės seniūnijai ir Skaudvilės kultūros namams, Artūrui Mauriui, kuris septintus metus įgarsino šį renginį. Informaciniams rėmėjams: „Tauragės kurjeris“, „Tauragės žinios“ ir „Tauragės radijas“. Verslininkams: Antanui Venckui, Taurų nuotykio parko įkūrėjui ir grožio salono VIP Tauragėje savininkei Vidai Dromantienei už įsteigtus puikius prizus. Vyriausiajam, nuolatiniam, turnyro vyr. teisėjui, Juozui Jankevičiui bei bendruomenės nariams, kurie daug padirbėjo organizuojant ir vykdant šią sporto šventę.
Džiugu, kad kiekvienais metais šis bendruomenės organizuojamas turnyras sulaukia gausaus dalyvių dėmesio, mums organizatoriams tai didžiausia Padėka
Iki kitų susitikimų!!!

Bendruomenė „Skaudvilės kraštas“

Daugiau foto rasite čia:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204021709403488.1073741855.1246216018&type=1&l=d72012fbd3

Galerija