PAPLŪDIMIO TINKLINIO TURNYRAS PASKIRTAS ARTĖJANČIAM SKAUDVILĖS MIESTO 250 METŲ JUBILIEJUI
2010 m. rugpjūčio 31 d.

Rugpjūčio 7 dieną prie Skaudvilės tvenkinio vyko, galima sakyti tradiciniu tampąs, paplūdimio tinklinio 3x3 turnyras bendruomenės “Skaudvilės kraštas“ taurei laimėti. Jame dalyvavo aštuonios komandos iš Skaudvilės, Tauragės ir Bijotų (Šilalės rajonas). Organizatoriai turnyrą pašventė artėjančiam Skaudvilės miesto 250 metų jubiliejui.

Varžybų nugalėtojais tapo ir bendruomenės „Skaudvilės kraštas“ įsteigtą taurę iškovojo tauragiškių komanda „Šilas“. Finale nugalėtojams nusileido tauragiškių „Vairo“ komanda, o trečiąją vietą iškovojo pernykščio turnyro nugalėtojai, „Skaudvilės-1“ komandos nariai Agnė Liekytė, Aušvydas Liekis ir Andrius Rudys.

Nugalėtojus sveikino ir prizus teikė organizatoriai: bendruomenės pirmininkė Daiva Bakšienė ir seniūnaitis Vidas Bičkus. Jie žaidėjams dėkojo už gražias akimirkas aikštelėje, o žiūrovams už ištvermę, nes turnyras tęsėsi net šešias valandas. Be apdovanojimų neliko ir aktyviausi sirgaliai, jauniausias ir stambiausias žaidėjai, komandas atstovavusios merginos, varžybų komentatoriai bei teisėjas. Prisidėdama prie sveikinimų ir pasinaudodama gera proga, kad aikštelėje daug sporto aistruolių, Skaudvilės seniūnijos seniūno pavaduotoja Dalia Milašienė krepšinio kamuolius įteikė 2010 metų trečiosiose Tauragės rajono seniūnijų sporto žaidynėse pirmąją vietą iškovojusiems vyrų krepšinio komandos žaidėjams: Donatui Jankauskui, Kęstučiui Baltrušiui ir Kostui Bernotui.

Pertraukėlės metu visus susirinkusius džiugino „Šokių studija AMADEUS“, vadovaujama Vilijos Krūgelienės. Pasak merginų, pirmą kartą sušokti ant smėlio buvo sunkoka, tačiau įdomu.

Turnyro organizatoriai džiaugėsi, kad labai stiprus karštis tą dieną, neišgąsdino nei žiūrovų, nei sirgalių. Visi liko patenkinti įdomiu ir gerai organizuotu vasaros tinklinio turnyru ir išsiskirstė nusprendę susirungti kitais metais.

Galerija